Δείτε το τρέιλερ για το νέο δελτίο ειδήσεων με τον Τρύφωνα Σαμαρά


Δείτε το τρέιλερ για το νέο δελτίο ειδήσεων με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Ο μάγος της βούρτσας, Τρύφωνας Σαμαρας, έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί επάξια και σε ένα… η μάλλον αρκετά concept που έχει συμμετάσχει.

Έχει ένα ιδιαίτερα αστείρευτο χιούμορ, όπου κατά καιρούς δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους και τους πιο σκληροπυρηνικούς στην τηλεόραση. Μετά την συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι «Wipe out» είχε μεγάλη ζήτηση, πράγμα το οποίο κατάλαβαν και οι υπεύθυνοι του καναλιού Ε! και του εμπιστεύτηκαν το τιμόνι ενός Life style δελτίου ειδήσεων με τίτλο Ειδήσεις των Stars.

Πολλοί είναι αυτοί που αδημονούν για αυτή του την πρεμιέρα καθώς οι επαναλήψεις από τα στιγμιότυπα του σε άλλες εκπομπές πρέπει να σταματήσουν και να δούμε φρέσκο υλικό από το «πολυεργαλείο» Τρύφωνα. Για το trailer της εκπομπής, χρειάστηκε να συγκεντρωθεί η ομάδα στα γραφεία της Air fast tickets όπου με πολύ κέφι και δημιουργικότητα ετοίμασαν ένα άρτιο αποτέλεσμα, όπου προϊδεάζει τους τηλεθεατές για κάτι πολύ καλό. Ο ίδιος, φόρεσε το αστείρευτο χιούμορ του για να παρουσιάσει με περηφάνια πως θα γίνει και anchorman ενός διαφορετικού δελτίου ειδήσεων. Περισσότερος Τρύφωνας Σαμαράς,  σύντομα στο κανάλι Ε!

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα

Tags τρύφωνας σαμαράς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1502 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3615 s // Total time: 3.5116 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X