Η Έφη Καμμίτση Ηλιάδη διορίστηκε Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του “Hope For Children”


Η Έφη Καμμίτση Ηλιάδη διορίστηκε Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του “Hope For Children”

Η κα. Καμμίτση Ηλιάδη έχει αποδεχθεί την πρόσκληση του HFC να διοριστεί ως μέλος του Συμβουλίου αφού είναι φανερά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των παιδιών και ως εκ τούτου στο σημαντικό έργο που τελεί το HFC.

Η ίδια δήλωσε πως «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Η συμμετοχή μου στο “Ηope For Children” UNCRC Policy Center έχει ως στόχο να υποστηρίξει την αποστολή του οργανισμού για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, την καταπολέμηση των προκαταλήψεων και τη δημιουργία ελπίδας  για ένα καλύτερο μέλλον».

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, η κα. Καμμίτση Ηλιάδη και το HFC έχουν προχωρήσει στην υπογραφή μνημονίου το οποίο καθορίζει την μεταξύ τους συνεργασία. Ως μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, η κα. Καμμίτση Ηλιάδη θα συμβουλεύει τον Γενικό Διευθυντή σε θέματα που αφορούν στην επέκταση και προώθηση του οργανισμού σε τοπικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, στην υλοποίηση συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και στη διαμόρφωση δράσεων για χάραξη πολιτικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εκπαιδευτικό υπόβαθρο της κα. Καμμίτση Ηλιάδη στα οικονομικά, την  πολιτική και τα Ευρωπαϊκά θέματα, καθώς και η εργασιακή της εμπειρία σε θεσμούς όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, θα εξοπλίσουν με νέες ιδέες και γνώσεις την ομάδα του οργανισμού.

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” UNCRC Policy Center, κ. Joseph Varughese δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα. Καμμίτση Ηλιάδη που αποδέχθηκε τη πρόσκληση μας αλλά και για την πολύτιμη βοήθεια που ήδη άρχισε να προσφέρει στον οργανισμό αφού στηρίζει τις διαδικασίες της δημιουργίας της παιδικής μας στέγης. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είναι πλέον μέρος της ομάδας μας».

Tags Εφη Καμμίτση Ηλιάδη, HFC, Hope for Children, παιδι, οργανισμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8845 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2989 s // Total time: 4.1834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X