Πως να περπατάς άνετα με ψηλά τακούνια


Πως να περπατάς άνετα με ψηλά τακούνια

Πρακτικές συμβουλές που θα δώσουν... φτερά στα πόδια σου και θα βάλουν τέλος στις διαμαρτυρίες για τα 12ποντα!  

Πόσα βράδια έχεις βγει για ποτό φορώντας τα ψηλοτάκουνά σου και γύρισες σπίτι κρατώντας τα στο χέρι γιατί δεν άντεχες ούτε λεπτό ακόμα επάνω τους; Αν η απάντηση είναι "αμέτρητα" τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο. Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τα 5 πιο πρακτικά tips για να νιώθεις και να περπατάς άνετα με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα! Ιδού:


Προτίμησε να δοκιμάσεις τα παπούτσια που πρόκειται να αγοράσεις απογευματινές ή βραδινές ώρες. Τα πόδια μας κατά την διάρκεια της ημέρας πρήζονται, οπότε ένα εφαρμοστό παπούτσι το πρωί, το βράδυ θα σε σφίγγει ακόμα περισσότερο.


Αν τα παπούτσια σού είναι στενά δοκίμασε ένα ειδικό σπρέι που μαλακώνει το δέρμα ή το σουέντ. Ψέκασέ τα μέσα-έξω και φόρεσέ τα ενώ είναι υγρά.
Δημιούργησε περισσότερο χώρο στο πόδι σου πηγαίνοντας τις αγαπημένες σου γόβες στον τσαγκάρη για να τις "ανοίξει" λίγο κατά μήκος ώστε να μην πιέζονται τα δάχτυλά σου και να περπατάς πιο άνετα.

Αν δεν μπορείς να περπατήσεις άνετα τα τακούνια συνήθως φταίει ότι είναι μεγαλύτερα σε νούμερο. Ειδικές ταινίες από σουέντ στο μέσα μέρος του παπουτσιού μπορούν να βοηθήσουν εάν το παπούτσι είμαι μέχρι και μισό μέγεθος μεγαλύτερο.


Εάν τα παπούτσια σού δημιουργούν πληγές τότε δοκίμασε δερμάτινα ένθετα στις μύτες των δακτύλων που παρέχουν υποστήριξη, ανακουφίζουν από την πίεση και σε βοηθούν να περπατάς άνετα και σωστά.

Tags τακουνια, ψηλά τακούνια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8209 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3387 s // Total time: 3.1596 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X