Αξίζει: Better Life Day @ Athens! Πάμε;


Αξίζει: Better Life Day @ Athens! Πάμε;

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Better Life Day@Athens επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 31 Μαΐου, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κάνουν ένα βήμα μπροστά σε κάθε τομέα της ζωής τους ώστε να έχουν μια καλύτερη και όμορφη ζωή.

 Στο θέατρο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Deree στην Αγία Παρασκευή, θα συζητηθούν καθημερινά προβλήματα που αφορούν την καριέρα, τα οικονομικά, τις προσωπικές σχέσεις, την υγεία και το σώμα με στόχο οι συμμετέχοντες να βρουν λύσεις.

Καταξιωμένοι ειδικοί, η Farhana Dhalla απο τον Καναδά, #1 International Best selling συγγραφέας του Thank you for leaving me και ειδική σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, θα ηγηθεί της ομιλίας «Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή- 3 τρόποι για να συμφιλιωθείς με το παρελθόν και να δημιουργήσεις το μέλλον», η Cheryl Bonini Ellis, Αξιόπιστη Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Coach Υψηλής Απόδοσης, ειδική σε θέματα διαχείρισης περιβάλλοντος και η Jane Ransom,   Διεθνούς φήμης ομιλήτρια, Trainer και Ειδική στα θέματα του Υποσυνείδητου, ερχόμενες και οι δύο απο την Αμερική, θα ηγηθούν της ομιλίας «Πώς να διατηρήσεις τη χαρά, την ενέργεια και την ορμή: Δημιούργησε ένα Mastermind Group!», η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, Συγγραφέας, πρώην Διευθυντής δημιουργικού της Adel Saatchi & Saatchi, ειδική σε θέματα εργασίας και καριέρας, θα ηγηθεί της ομιλίας «Πώς να κάνεις αυτό που αγαπάς και να κερδίζεις και χρήματα.», ο Dr. Jose Gomez απο την Αμερική, από το 2009 ψηφίζεται ένας από τους τοπ 10 ψυχαναλυτές της Αμερικής, ειδικός σε θέματα σχέσεων, θα ηγηθεί της ομιλίας «Διαχείρηση Θυμού: Πώς να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις επιτυχημένες και μακροχρόνιες σχέσεις βασισμένες στη γαλήνη και τον αυτοέλεγχο.», η Έρρικα Πρεζεράκου, Πρωταθλήτρια στο Άλμα επί Κοντώ, Ερευνήτρια, Επιχειρηματίας, θα ηγηθεί της ομιλίας «Πώς να προπονήσεις με θετικό τρόπο το σώμα και την σκέψη σου.», η Χαρούλα Μαθιοπούλου-Μπιλάλη, Μοριακή Βιολόγος ειδική σε θέματα αναπαραγωγής, και ο Δρ. Γιάννης Ηλίας MD, ενδοκρινολόγος, ειδικός σε θέματα ισορροπίας ορμονών,  θα ηγηθούν της ομιλίας «Πώς να κατακτήσετε την εγκεφαλική/ σωματική ισορροπία που σας αξίζει.». Εκεί, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, θα προτείνουν πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων ενώ θα υπάρχουν interactive ασκήσεις για όλους.

Εισιτήρια, στην μειωμένη τιμή των 20 ευρώ, μπορείτε να προμηθευτείτε από όλα τα Public καθώς και από το viva.gr, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://www.betterlifeday.com/athens-2014-greek.html

Tags better day life, life coach, υγεια, ψυχολογια, jill doukas


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8007 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4329 s // Total time: 3.2336 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X