Ξυρίστηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Κοντσίτα, ο Παντελής Παντελίδης!


Ξυρίστηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Κοντσίτα, ο Παντελής Παντελίδης!

Η φωτογραφία που σαρώνει

Απηυδισμένος από την πτώση του αισθητικού επιπέδου, αλλά και από τον αντιδεοντολογικό τρόπο που χρησιμοποιήθηκε το αξύριστο μούσι για προπαγάνδα άσχετη με την τέχνη, o Παντελής Παντελίδης αποφάσισε να προβεί σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, ξυρίζοντας το δικό του μούσι, προκειμένου να αποστασιοποιηθεί από την Κοντσίτα Βούρστ και το πρότυπό της.

Σύμφωνα με δήλωση που διένειμε μέσω του εκπροσώπου του, ο γνωστός τραγουδοποιός τονίζει ότι μετά τον χθεσινό διαγωνισμό, η αξυρισιά δεν είναι πια αυτό που ήταν! Δηλαδή, δε συμβολίζει πλέον το πονεμένο αρσενικό και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να την υποστηρίξει πλέον»!

Σε επικοινωνία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη, γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απωθητική αισθητική της αυστριακής τραγουδίστριας και στα πρότυπα που περνάει στους νέους, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν!

Αντί δηλαδή να κλαίγονται στις πρώην τους με επιχειρήματα όπως «μπορεί να έχει χιούμορ κι άλλα τέτοια περιττά, με σε ρωτάω αυτός μπορεί να δώσει τη ζωή του;». Τραγούδια που προφανώς δίνουν ένα πολύ πιο σωστό μήνυμα στη νεολάια και δεν αναγκάζουν τους γονείς να ανησυχούν επειδή τα βλέπουν και τα τραγουδάνε τα παιδιά τους...

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Πηγή: protagon.gr

Tags Παντελής Παντελίδης, conchita


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0159 s // Total time: 0.0163 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X