Γιώργος Σαμαράς: Πως ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα έκανε τους οπαδούς της Σέλτικ και όχι μόνο να συγκινηθούν


Γιώργος Σαμαράς: Πως ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα έκανε τους οπαδούς της Σέλτικ και όχι μόνο να συγκινηθούν

Δείτε το βίντεο

Ο Έλληνας επιθετικός, στο κατά πάσα πιθανότητα τελευταίο του παιχνίδι με τη Σέλτικ, προσέφερε μία ακόμα αξέχαστη στιγμή στους φίλους της πρωταθλήτριας Σκωτίας. Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποια περίτεχνη ντρίπλα ή ένα όμορφο γκολ του Σάμι που σήκωσαν στο πόδι τους 60 χιλιάδες θεατές στο Σέλτικ Παρκ, αλλά μία συγκινητική κίνηση από μέρους του.

Μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού της χρονιάς (νίκη με 3-1 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ), και την απονομή του τροπαίου (45ο στην ιστορία της Σέλτικ) και των μεταλλίων του πρωταθλητή στους παίκτες των πρασίνων της Γλασκώβης, ο Γιώργος Σαμαράς είδε τον προπονητή του, Νιλ Λένον, να δίνει το δικό του μετάλλιο σε ένα μικρό αγόρι στις εξέδρες, που πάσχει από σύνδρομο Down*.

Χωρίς να χάσει χρόνο, κινήθηκε προς το μέρος του μικρού και τον πήρε από τα χέρια του πατέρα του, τον σήκωσε στην αγκαλιά του και έκανε μαζί του έναν μίνι γύρο του θριάμβου. Ο Jay, μαθητής δημοτικού, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ήταν, ίσως, ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο γήπεδο, εκείνη τη στιγμή. Πιο πολύ και από τους πρωταθλητές.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο, χαιρετούσε το πλήθος και δεν δίστασε να... παίξει με το μούσι του Έλληνα διεθνή, που από ό,τι φαίνεται του προκάλεσε εντύπωση. Ένα στιγμιότυπο που αποδεικνύει την πραγματική δύναμη του αθλητισμού και μια αγκαλιά που σίγουρα, όλοι, θα θυμούνται, πάντα, με τα καλύτερα συναισθήματα.

Ήταν, γενικότερα, μία συγκινητική μέρα, στο Σέλτικ Παρκ, αφού παρόντες στο γήπεδο ήταν και δύο πρώην παίκτες της Σέλτικ, οι Τζον Χάρτσον και Στίλιαν Πετρόφ, οι οποίοι, πρόσφατα, νίκησαν τον καρκίνο. Στα του παιχνιδιού, ο Σαμαράς αποχαιρέτισε τους οπαδούς της Σέλτικ, με ένα ακόμα γκολ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για το 2-0.

Tags γιωργος σαμαράς, σελτικ, παιδι με συνδρομο Down


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5333 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2624 s // Total time: 2.7956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X