Στο Cocktail Party για την Εβδομάδα Παγωτού στο Four Seasons


Στο Cocktail Party για την Εβδομάδα Παγωτού στο Four Seasons

Μια ξεχωριστή βραδιά, απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο κεφάτο Cocktail Party,  που διοργάνωσε το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, για να υποδεχθεί την Εβδομάδα Παγωτού, που δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της απόλυτης γευστικής εμπειρίας του καλοκαιριού, από τις 23 Μαΐου μέχρι και την 1η Ιουνίου 2014.

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons, καλωσόρισαν με χαλαρή και ανανεωμένη διάθεση το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας ευφάνταστες παγωτοδημιουργίες σε εκπληκτικούς συνδυασμούς από φρούτα του δάσους και κόκκινα φρούτα. Οι πρωτότυπες γεύσεις δρόσισαν τον ουρανίσκο των προσκεκλημένων, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τις νέες καλοκαιρινές παγωτοπροτάσεις του Colors Café.

Εβδομάδα Παγωτού… Απόλαυση χωρίς όρια!

Οι λάτρεις του παγωτού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στη διάρκεια της Εβδομάδας Παγωτού αρμονικούς γευστικούς συνδυασμούς από το εμπλουτισμένο μενού του Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, που με μαεστρία ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του ετοιμάζουν ειδικά για την εβδομάδα αυτή.

Το μωσαϊκό της γευστικής εμπειρίας συνθέτουν υπέροχοι συνδυασμοί από αρωματισμένο τσάι κόκκινων φρούτων, σορμπέ raspberry με μαριναρισμένα κεράσια, ρόδι με γιαούρτι, cheese cake με μαριναρισμένες φράουλες, πετροκέρασο με πέντε είδη δημητριακών και blueberry σορμπέ με μέλι ανθέων.

Το παγωτοταξίδι συμπληρώνουν εκπληκτικοί συνδυασμοί ημίγλυκιας σοκολάτας με μαύρο μπισκότο, πικρής σοκολάτας με Popping almond και μαστίχα αμυγδάλου με χρυσόμηλο. Στη συλλογή του μενού της Εβδομάδας Παγωτού προστίθενται και τα διαχρονικά κλασσικά παγωτά, καθώς και μια προσαρμογή του δημοφιλούς γλυκού charlotte rouge σε παγωτοδημιουργία, όπου κυριαρχεί ο συνδυασμός των κόκκινων φρούτων με μαριναρισμένες φράουλες, το μπισκότο raspberry και τα κομμάτια τραγανής μαρέγκας.

Tags Four Seasons, πάρτι, κοσμικα, εβδομαδα παγωτου, διασημοι, επώνυμοι, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9416 s (234 Queries.) // Parse time: 3.8662 s // Total time: 6.8078 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X