Παναγιώτης Πετράκης: Η παρέμβαση δικηγόρου και τα προβλήματα με το Mega


Παναγιώτης Πετράκης: Η παρέμβαση δικηγόρου και τα προβλήματα με το Mega

Καλεσμένος του Happy Day βρέθηκε ο Παναγιώτης Πετράκης την Παρασκευή το πρωί και μίλησε ανοιχτά

 Ο ηθοποιός είχε να μοιραστεί αρκετά για την πολυσυζητημένη Priscilla η οποία παίρνει ζωή στο θέατρο Badminton και όχι μόνο. H πρωινή παρέα του Alpha, έχοντας τον στον καναπέ της εκπομπής, δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για παλαιότερες επιτυχίες του. Τόσο για το την συμμετοχή του στο πρώτο J2US στο οποίο παρέα με την Ελένη Φουρείρα κατέκτησαν την κορυφή, όσο και για την μεγάλη πορεία του στο κανάλι του Mega.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να αναφερθεί σε παλαιότερες συνεργασίες που είχε με το κανάλι, αναφερόμενη στον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά «Μυστικά της Εδέμ», αλλά και στους «Βασιλιάδες», ρώτησε τον Παναγιώτη Πετράκη πως είναι οι σχέσεις του με το κανάλι ύστερα από τόσες επιτυχίες.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να πει την δική του άποψη και να εκφράσει τα πράγματα όπως ο ίδιος αισθάνεται: «Θεωρώ ότι οι καλλιτέχνες δεν ανήκουν σε κανάλια τόσο πολύ, νομίζω ότι είμαστε πιο free, να σου θυμίσω πως για να ξεχρεωθώ από τα Μυστικά της Εδέμ έπρεπε να μπουν δικηγόροι στην μέση και να μην λυθεί με εύκολο τρόπο και από το J2US πληρώθηκα μετά από ενάμιση- δυο χρόνια».

Tags παναγιωτης πετρακης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.1392 s (232 Queries.) // Parse time: 0.8444 s // Total time: 4.9835 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X