Ο Τριαντάφυλλος ξαναχτυπά: «Μ@λ@κες… καραγκιόζηδες… βλάκες»


 Ο Τριαντάφυλλος ξαναχτυπά: «Μ@λ@κες… καραγκιόζηδες… βλάκες»

Ο Τριαντάφυλλος για ακόμα μια φορά δεν διστάζει να ταράξει τα νερά με τις δηλώσεις του.

Στόχος του αυτή την φορά είναι οι εκπομπές που ασχολούνται με τους καλλιτέχνες που σε παλαιότερες δεκαετίες μεσουρανούσαν και αυτή την στιγμή βρίσκονται στην αφάνεια. Ο ίδιος, θέλοντας να τοποθετηθεί σε όλο αυτό, απάντησε για όσους τον συμπεριλάβουν στην συγκεκριμένη κατηγορία καταλλήλως.

«Αυτοί που κάνουν αυτές τις εκπομπές, με συγχωρείς είναι πολύ βλάκες. Να το πω και λαϊκά επειδή δεν κωλώνω, πολύ μ@@@@ες. Πρέπει να ψάχνουν και να βλέπουν που είναι ο καθένας αυτή την συγκεκριμένη στιγμή που κάνουν αυτές τις κωλοεκπομπές. Τι κάνει ο καθένας; Κρατάει ένα μαγαζί στην Αθήνα; Γιατί ο Τριαντάφυλλος 11 μήνες δουλεύει και τετραήμερα με αυτή την κρίση και δόξα τον Θεό πάει καλά εδώ στο Premiera Live… Άρα πρέπει να ψάξουν πριν κάνουν και πουν το οτιδήποτε», είπε συγκεκριμένα.

Δε σταμάτησε όμως εκεί ο τραγουδιστής, συνέχισε την επίθεση λέγοντας στη συνέντευξή του στο EnterTv: «Όποτε, με συγχωρείς, αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι, είναι καραγκιόζηδες έτσι; Πρέπει να ψάχνεσαι πριν κάνεις ένα ρεπορτάζ. Που είναι αυτός; Είναι εκεί και κάνει αυτό! Γιατί αυτός δουλεύει τετραήμερα και οι άλλοι μονοήμερα και διήμερα; Τι γίνεται ας πούμε, κατάλαβες; Όποτε τι να πω τώρα εγώ σε αυτούς; Ότι είναι βλάκες; Ότι είναι καραγκιόζηδες; Γι’ αυτό οι εκπομπές τους χτυπάνε μηδέν. Γιατί δεν υπάρχει κάτι ουσιώδες, κάτι καλό και λένε ψέματα στον κόσμο».

Tags τριανταφυλλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2927 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4985 s // Total time: 2.7913 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X