Paris Belle Epoque: Η πρόταση της Bourjois για το καλοκαίρι!


Paris Belle Epoque: Η πρόταση της Bourjois για το καλοκαίρι!

Το μπλε, που προβλέπεται ως ένα από τα βασικά χρώματα του καλοκαιριού, κυριαρχεί στη χρωματική παλέτα της Bourjois...

Σε κομψές μονοχρωμίες ή συνδυασμένο με λευκές και ροζ αποχρώσεις, συνθέτει τη ρομαντική ατμόσφαιρα που υμνήθηκε από τους Ιμπρεσιονιστές στο Παρίσι της Belle Epoque. Επιστροφή στον απαλό φωτισμό, στις εναλλαγές που δημιουργούν οι αντανακλάσεις του ουρανού και των νερών, στους ποιητικούς και προσεγμένους κήπους όπου κάνουν τον περίπατό τους όμορφες, κομψές γυναίκες ντυμένες με ωραία φορέματα σε παστέλ χρώματα! Επανερχόμαστε γρήγορα στο2014, όπου οι όμορφες γυναίκες έχουν εξελιχθεί!

Το μακιγιάζ είναι πιο τολμηρό και εάν οι Παριζιάνες υιοθετούν τη φρέσκια και γλυκιά αρμονία της Belle Epoque, έχουν την τάση να τη "μεταμορφώνουν" σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή! Για εκείνες, η Bourjois δημιούργησε ακόμα πιο ιδιαίτερα και πρακτικά προϊόντα που δημιουργούν διάφορα αποτελέσματα.

ΤΑ ΝΥΧΙΑ
Στα νύχια, ένα μανικιούρ σε σταδιακές αποχρώσεις του μπλε!

Τα νύχια μετατρέπονται σε καθρέφτη και μοιάζουν να αντανακλούν την καθαρή ομορφιά του ανοιξιάτικου ουρανού. Το συγκεκριμένο μανικιούρ σε απαλά διαβαθμισμένα χρώματα επιτυγχάνεται μέσα από:
- 2 νέα βερνίκια νυχιών "So laque Glossy" στο χρώμα του ουρανού
- και ένα νέο εύκολο και έξυπνο εργαλείο για καλλιτεχνικά νύχια.

"Ciel mon vernis" Νo.O9, ακολουθώντας την τρέχουσα τάση για υπόλευκες αποχρώσεις, το απαλό γαλάζιο του ουρανού φωτίζεται από λεπτές άσπρες πέρλες.
"Succès azuré" Νo.10, σε χρώμα γαλάζιο, η απαραίτητη απόχρωση της σεζόν.

NAILART
Κομψό αποτέλεσμα, σε διαβαθμισμένες αποχρώσεις του ανοιξιάτικου ουρανού
1. Περάστε τα νύχια σας με 2 στρώσεις από το Ciel mon vernis. Περιμένετε να στεγνώσουν.
2. Βάλτε το Succès azure απευθείας στην άκρη του σφουγγαριού. Εάν χρειαστεί, απορροφήστε τυχόν υπερβολική ποσότητα βερνικιού με ένα χαρτομάντιλο.
3. Δημιουργήστε το διαβαθμισμένο αποτέλεσμα, ταμπονάροντας απαλά το σφουγγάρι πάνω στο νύχι, με κατεύθυνση από την άκρη προς το μέσο.
4. Περάστε τα νύχια με μια διάφανη στρώση βερνίκι για να σφραγίσετε τα χρώματα.

ΤΟ LOOK
Μεταξύ ουρανού και νερού

Τα βλέφαρα βάφονται σε άσπρες, μπλε και πράσινες παστέλ αποχρώσεις, με σκιές που απλώνονται σαν νερομπογιές και γίνονται πιο μοντέρνες χάρη στα ελαφρώς αραιωμένα γραφικά εφέ.
Για να επιτύχετε αυτή την αντίθεση και το συνδυαστικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε:
- 2 νέες σκιές της σειράς little round pot,τα χαρακτηριστικά των οποίων για ένα απαλό, λαμπερό και συνδυαστικό αποτέλεσμα αναγνωρίζονται από το 1863,
- 2 μολύβια Eyeliner σε έντονες και ζωντανές αποχρώσεις,
- και 1 καλλιτεχνικό εργαλείο, το επαγγελματικό απλικατέρ με τις δύο άκρες!

Ένθετο: Καλοκαιρινές τεχνικές smoky ακολουθούν το στυλ του Ιμπρεσιονισμού: γυαλιστερή (glazes) και στερεά μορφή!
Περάστε 2 σκιές ματιών τη μία πάνω στην άλλη, σαν να χρησιμοποιείτε νερομπογιές, για γυαλιστερό αποτέλεσμα. Εάν υγρανθούν, τα χρώματα δείχνουν ακόμα πιο έντονα και βαθιά. Το Ιμπρεσιονιστικό smoky της φετινής άνοιξης επιτυγχάνεται επίσης συνδυάζοντας προϊόντα με διαφορετική υφή: ξηρές σκιές ματιών σε μολύβι και κραγιόν με λάδι. Ο συνδυασμός προϊόντων με διαφορετική υφή και δομή κάνει το βλέμμα να μαγνητίζει ακόμα περισσότερο.

2 νέες σκιές ματιών που φοριούνται εύκολα, σε παλ κι ελαφρά λαμπυρίζοντα χρώματα! "Blanc Nimphea" Νo.18. Αυτό το περλέ λευκό συμβολίζει το χρώμα των σύννεφων και την αντανάκλασή τους στο νερό. "Ciel Aquarelle" Νo.19. Το συγκεκριμένο aqua blue δείχνει σαν "παστέλ" και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει το αγαπημένο χρώμα της φετινής άνοιξης!

2 μολύβια eyeliner για έντονα και τονισμένα μάτια! Το Khôl & Contour "Bleu Espiègle" Νo.85 σε έντονο μπλε περνιέται στην πτύχωση που σχηματίζει το βλέφαρο και προσφέρει ανακούφιση και έντονο αποτέλεσμα σε ολόκληρο το βλέφαρο. Το βάθος του αντισταθμίζει το παλλόμενο μπρονζέ πράσινο που σας δίνει το μολύβι για περίγραμμα Contour Clubbing Waterproof pencil "Morning lime" Νo. 53. Το λουλουδένιο άγγιγμα της άνοιξης!

Το επαγγελματικό απλικατέρ με τα δύο άκρα: το πινέλο του καλλιτέχνη! Για να εφαρμόσετε με ακρίβεια τις τεχνικές του Ιμπρεσιονισμού, το "professional double-ended applicator" είναι ιδανικό. Ειδικά σχεδιασμένο για τις baked σκιές ματιών της Bourjois, είναι ένα πολυχρηστικό εργαλείο. Στεγνό, το άκρο με το σφουγγαράκι τονίζει τις ρίζες των βλεφαρίδων. Υγρό, μετατρέπεται σε liner για ακριβή και έντονη εφαρμογή. Το άκρο του πινέλου είναι τέλειο για να αναμιγνύετε σκιές και μολύβια ματιών μεταξύ τους.

ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ
Επιδερμίδα και χείλια. Τα ροζ της αθωότητας. Στα χείλια και τα μάγουλα, η διάθεση της εποχής θέλει λάμψη. Η αγάπη για τις όμορφες ημέρες δίνει στα πάντα μια ροζ απόχρωση, με ένα ίχνος ρομαντισμού. Στα χείλια, το Effet 3D lip gloss Νo. 59 "Rose allégoric", μια νέα απόχρωση του ροζ, μαζί με ροδακινί, εξασφαλίζει ένα πλούσιο glossy αποτέλεσμα.

Στα μάγουλα, το ρουζ Little Round Pot blush Νo. 54 "Rose Frisson", δροσερό και ελαφρά ιριδίζον, τονίζει τα μάγουλα για ένα αθώο look, απόλυτα ταιριαστό για το μακιγιάζ της άνοιξης!


 

Tags Ομορφια, Μακιγιαζ, τάσεις στο μακιγιάζ, Paris Belle Epoque, Bourjois, beauty, make up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9041 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5383 s // Total time: 2.4424 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X