Τι μπορεί να συμβεί όταν μια... τεράστια χελώνα έρθει απρόσκλητη στο γάμο σας


Τι μπορεί να συμβεί όταν μια... τεράστια χελώνα έρθει απρόσκλητη στο γάμο σας

Οι καλεσμένοι αλλά και το ζευγάρι έμειναν άφωνοι όταν είδαν μία τεράστια χελώνα να κινείται προς τον ιερέα.  

Έχοντας ξοδέψει ατελείωτες ώρες αλλά και αρκετά χρήματα για να διοργανώσουν τον τέλειο -για εκείνους- γάμο, τα απρόοπτα γεγονότα αλλά και οι... απρόσκλητοι επισκέπτες, είναι σίγουρα ένας «εφιάλτης» που όσοι ετοιμάζονται να παντρευτούν, δεν θέλουν να δουν την όμορφη αυτή ημέρα.

Ωστόσο, για το ζευγάρι που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία, ο χώρος που επέλεξε για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα μπορούσε να τους επιφυλάξει και μερικά απρόοπτα.

Την ώρα λοιπόν που η νύφη περπατούσε στον... αμμώδη διάδρομο στους Παρθένους Νήσους στην Καραϊβική, για να συναντήσει το γαμπρό, ένας επισκέπτης -που σίγουρα δεν είχε λάβει πρόσκληση- εμφανίστηκε από το πουθενά και αναστάτωσε την τελετή.

Οι καλεσμένοι αλλά και το ζευγάρι έμειναν άφωνοι όταν είδαν μία τεράστια χελώνα να κινείται προς τον ιερέα. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η χελώνα της παρακάτω φωτογραφίας δεν είναι οποιαδήποτε χελώνα αλλά ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα είδη στον κόσμο.

Το όμορφο ζώο δεν ενοχλήθηκε από την τελετή και δίπλα στους καλεσμένους, γέννησε τα αυγά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στον ωκεανό, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Tags ΧΕΛΩΝΑ, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7169 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3490 s // Total time: 4.0659 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X