Ποζάρετε σαν μοντέλo


Ποζάρετε σαν μοντέλo

Όλα είναι τέλεια! Το χτένισμα, το νυφικό, τα πάντα. Έμεινε τώρα να βρείτε τη σωστή πόζα για το φωτογραφικό φακό.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και στη συνέχεια χαλαρώστε. Χαμογελάστε χωρίς φόβο. Έτσι θα σπάσει ο πάγος και στη συνέχεια θα μπορείτε να βγάλετε καλύτερες φωτογραφίες.

Κρατήστε, ακόμη, τη νυφική ανθοδέσμη με ένα χέρι γιατί καμιά φορά όταν έχουμε στρες γίνεται πιο έντονο καθώς τη σφίγγουμε με τα δύο χέρια.

Αν δεν γνωρίζετε το φωτογράφο, ζητήστε από ένα φίλο σας να έρθει μαζί σας για να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Λίγες γκριμάτσες απ’ αυτόν και μερικά αστεία θα κάνουν καλό.

Μην ντραπείτε να δείξετε τι αισθάνεστε. Τα ψεύτικα χαμόγελα δεν θα βοηθήσουν. Εκφραστείτε ελεύθερα, δείξτε τι νιώθετε και σιγά σιγά θα αρχίζετε να βγάζετε φωτογραφίες με πιο φυσικά χαμόγελα.

Για να δώστε περισσότερη κίνηση στις φωτογραφίες σας ζητήστε από το φωτογράφο να σας απαθανατίσει ενώ κατεβαίνετε μια σκάλα, ή περπατάτε δίπλα από το κύμα, κλπ.. Η κίνηση στα μαλλιά σας και στα ρούχα σας θα δώσει ενέργεια και φυσικότητα στις φωτογραφίες του γάμου σας.

Δώστε φιλιά. Εκτός από το γεγονός ότι θα «σπάσει ο πάγος», εσείς και ο σύζυγός σας, θα αποκτήσετε τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες γάμου.

Πηγή φωτογραφίας: aminamichele.com

Διαβάστε επίσης για τους γάμους των top models που έγραψαν ιστορία.
 

Tags wedding, Γαμος, φωτογραφία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2099 s (233 Queries.) // Parse time: 0.1957 s // Total time: 2.4057 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X