Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Κουγιουμτζή & Καλδάρα


Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Κουγιουμτζή & Καλδάρα

Μαζί του ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου.

Aποτελεί πάντοτε ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός μια συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στη Κύπρο. Είναι το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός όταν γίνεται μια συναυλία από ένα καλλιτέχνη που δεν πρόδωσε την ποιοτική Ελληνική Μουσική, την παράδοση, τους μεγάλους δημιουργούς που του εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα  χρόνια τα υπέροχα του τραγούδια . Αυτό τον καλλιτέχνη τον  Γιώργο Νταλάρα βγαλμένο από τα παλιά με τη μεστή και εκφραστική φωνή του, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι θα παρευρεθούν στις δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού, στις 19 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία.

Μαζί του δύο υπέροχες φωνές, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες με τους οποίους ο Γιώργος Νταλάρας συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου. Το σημαντικότερο που θα γίνει φέτος είναι ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης έχει πάρει την απόφαση να ικανοποιήσει την επιθυμία των χιλιάδων  θαυμαστών του για να τραγουδήσει τις παλιές  μεγάλες επιτυχίες των δυο σημαντικών συνθετών της καριέρας του, του Σταύρου Κουγιουμτζή και του Απόστολου Καλδάρα. Τραγούδια που καθιέρωσαν τον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη όπως το «Κάπου Νυκτώνει», «Που είναι τα χρόνια», «Ήταν πέντε, ήταν έξι», «Όλα καλά», «Στα ψηλά τα παραθύρια» του Σταύρου Κουγιουμτζή και «Μες΄ στου Βοσπόρου τα στενά», «Γιορτή των Ζεϊμπέκηδων», «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», «Η φαντασία», «Ένα τραγούδι από το Αλγέρι», «Τώρα κλαίς» του Απόστολου Καλδάρα θα ακουστούν στο σχεδόν τρίωρο πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Γιώργος Νταλάρας. Σε πρώτη εκτέλεση θα ακουστούν και καινούργια τραγούδια από το νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Info: Προπώληση εισιτηρίων από τα Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158, στο Κηποθέατρο Λεμεσού, σε όλα τα υποκαταστήματα της ACS  σε όλη τη Κύπρο και από το διαδίκτυο στο www.tickethour.com.cy. - 77 77 70 40. Πληροφορίες στο 25878744

Tags νταλαρας, εξοδος, μουσικη, συναυλια, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1319 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3161 s // Total time: 3.4480 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X