Claire Danes: Υιοθετήστε το look της στα MET Gala 2014


Claire Danes: Υιοθετήστε το look της στα MET Gala 2014

Δείτε τι έκανε ο hair stylist, Peter Butler με προϊόντα Moroccanoil...

Έμπνευση: Για το "White Tie & Decorations" MET Gala αυτής της χρονιάς, μια ωδή στον Charles James, ο Peter Butler για τη Moroccanoil δημιούργησε έναν ελαφρύ κότσο για να ολοκληρώσει το κομψό στράπλες Oscar de la Renta της Claire Danes. Το hairstyle ήταν εμπνευσμένο από τον Charles James και τα βραδινά φορέματά του, καθώς και τον τρόπο που έντυνε κομψά τις λαμπερές γυναίκες.

 Προετοιμασία:

• Έβαλα Moroccanoil Volumizing Mousse  σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να δημιουργήσω όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού και επιπλέον όγκο και κίνηση στα υπόλοιπα μαλλιά.
• Στέγνωσα τα μαλλιά απαλά χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Boar Bristle Brush 35mm.
• Χώρισα τα μαλλιά σε τμήματα ανά 3 εκατοστά περίπου και δημιούργησα μπούκλες με το σίδερο, αφού πρώτα χρησιμοποίησα Moroccanoil Heat Styling Protection για να τις προστατεύσω και να κρατηθούν τα μαλλιά λαμπερά και υγιή. Μετά τα άφησα να στεγνώσουν.

Styling:
• Σχεδίασα μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και χτένισα τα μαλλιά με τα χέρια μου σε μια χαμηλή αλογοουρά, διατηρώντας τα μαλλιά χαλαρά και τα έπιασα με ένα λαστιχάκι.
• Έπειτα, τύλιξα ολόκληρη την αλογοουρά σε ένα φυσικό κότσο τραβώντας στο τέλος την αλογοουρά μέσα. Στο τέλος έβαλα τσιμπιδάκια σε όλο τον κότσο για ασφαλές κράτημα. 

Τελικές πινελιές:
• Τράβηξα ελαφριά τα μαλλιά που ήταν γύρω από το πρόσωπο και ολοκλήρωσα το χτένισμα με το Moroccanoil Glimmer Shine για ένα λαμπερό και πανέμορφο αποτέλεσμα.

 

Tags Claire Danes, LOVELY HAIR, hair, μαλλιά, Peter Butler, Moroccanoil, 2014 MET Gala


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8754 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2708 s // Total time: 3.1462 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X