Διαζύγιο-βόμβα: Πασίγνωστη ηθοποιός χωρίζει


Διαζύγιο-βόμβα: Πασίγνωστη ηθοποιός χωρίζει

Μετά από 12 χρόνια γάμου μάλιστα

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση, ότι η Julia Roberts και ο σύζυγός της, Danny Moder, αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σταρ του Hollywood, που είναι γνωστή για τις αποτυχημένες σχέσεις του παρελθόντος, φαίνεται να κάλεσε τους δικηγόρους για να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, πριν από λίγες ημέρες. Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι η επικοινωνία ανάμεσά τους είχε πλέον χαθεί, σημάδι που έγινε πιο έντονο, επειδή δεν ήταν σε θέση να αποκτήσουν ένα μωρό.

Όπως γράφει το U.S. magazine, αλλά και το National Enquirer, μια σύγκρουση ανάμεσα σε Robertsκαι Moder τον περασμένο μήνα, όταν εκείνος αρνήθηκε να τη συνοδεύσει στην τελετή τον Όσκαρ, έμελλε να είναι το «κερασάκι στη τούρτα». Μάλιστα τότε, λίγα λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή για να δώσει το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας, είχε ένα έντονο ξέσπασμα, που όλα δείχνουν ότι οφείλεται στον έντονο καβγά με τον σύζυγό της.

Η Julia Roberts γνώρισε τον Danny Moder στα γυρίσματα της ταινίας The Mexican, το 2000, την εποχή που είχε μόλις χωρίσει με τον Benjamin Brat ενώ εκείνος πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του και γνωστή μακιγιέζ Vera Steinberg.

Για να δούμε, θα βγει επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι ή θα αφήσουν την έντονη φημολογία να αιωρείται;

Tags τζουλια ρομπερτς, julia roberts, Danny Moder


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2410 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2353 s // Total time: 2.4762 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X