Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το "Πακέτο" δεν το αλλάζω με τίποτα»


Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το "Πακέτο" δεν το αλλάζω με τίποτα»

Όσα θυμήθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τη συνέχεια του «Πάμε Πακέτο», τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της, την συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και την οικογένειά της.

Την ερχόμενη σεζόν, το «Πάμε πακέτο» ολοκληρώνει μία δεκαετία. Θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά η γνωστή παρουσιάστρια; «Κατά το παρελθόν έχω κάνει τα πάντα στην τηλεόραση. Έχω κάνει σόου, εκπομπές μαγειρικής, έχω παρουσιάσει εκπομπές υγείας και μαγκαζίνο ποικίλης ύλης. Ομολογώ ότι το “Πακέτο” δεν το αλλάζω με τίποτα», εξομολογήθηκε.

Για τις δυσκολίες στην καριέρα της, η ίδια αποκάλυψε: «Εξαιρετικά δύσκολη ήταν η εποχή, που είχα συμπληρώσει 9 χρόνια συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαδάκη, ένιωθα ότι η συγκεκριμένη συνεργασία είχε κάνει τον κύκλο της και πήρα πρωτοβουλία να φύγω από τον ΑΝΤ1. Έβαλα τέλος στη συγκεκριμένη δουλειά, χωρίς να έχω κλείσει κάτι άλλο. Όταν σταμάτησα, άρχισα να ψάχνω, αλλά επί ένα τρίμηνο δεν έβρισκα τίποτα».

Για τη σχέση με τον σύζυγό της δήλωσε: «Ο άνδρας μου ήταν πάντοτε δίπλα μου, πιστός συνοδοιπόρος και ποτέ απέναντί μου. Του αρέσει να περπατάμε στο δρόμο και ο κόσμος να με πλησιάζει και να μου μιλάει», ενώ για τα παιδιά της σημείωσε: «Για τα παιδιά μου ήμουν αποκλειστικά μάνα και ποτέ μία τηλεοπτική περσόνα. Ήμουν και είμαι συνεχώς δίπλα τους, καθώς δεν πιστεύω ότι η ενασχόληση μαζί τους πρέπει να είναι μόνο ποιοτική, αλλά και ποσοτική».

Ακόμα, παραδέχτηκε ότι της έγινε πρόταση να κατέβει υποψήφια στις εκλογές, λέγοντας: «Ναι, εννοείται! Ακόμη και για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης. Ήταν πάρα πολύ τιμητικό, αλλά ένιωθα ότι δεν ήταν ακόμα η στιγμή».

Tags βικυ χατζηβασιλειου, πάμε πακέτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4671 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2552 s // Total time: 2.7223 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X