Just-In: H personalized Lonchamp είναι πραγματικότητα


Just-In: H personalized Lonchamp είναι πραγματικότητα

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε επιλεγμένες μπουτίκ LONGCHAMP διεθνώς, προσφέρεται υπηρεσία προσωποποίησης.  


Η LONGCHAMP γιορτάζει τα 20ά γενέθλια της Pliage, της best seller τσάντας που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο κι έχει αναδειχθεί σε σήμα κατατεθέν του διάσημου γαλλικού οίκου, με μια μοναδική ενέργεια: για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε επιλεγμένες μπουτίκ LONGCHAMP διεθνώς, προσφέρεται υπηρεσία προσωποποίησης, όπου η κάθε ενδιαφερόμενη θα μπορεί να κάνει τους χρωματικούς συνδυασμούς της αρεσκείας της και να προσθέσει τα αρχικά της στην τσάντα Le Pliage® Cuir της επιλογής της.

Στην Ελλάδα η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην μπουτίκ της Κηφισιάς.

Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με δημοφιλείς σχεδιαστές όπως ο Jeremy Scott και η Μαίρη Κατράντζου, η σειρά Pliage® μάς εκπλήσσει κάθε φορά λανσάροντας διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και υλικά.

Για την 20ή επέτειο του απόλυτου συμβόλου της, η LONGCHAMP μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δική μας τσάντα από τη δερμάτινη σειρά Le Pliage Cuir, εκφράζοντας την προσωπικότητα και την αισθητική μας.

Μέσω ειδικής εφαρμογής στο tablet του καταστήματος και με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού, μπορείς να δοκιμάσεις άπειρους συνδυασμούς και να πειραματιστείτε με τα διαθέσιμα φυσικά δείγματα για το δέρμα της τσάντας και τη φόδρα, μέχρι να καταλήξεις στο μοντέλο που σου αρέσει.

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και σε μόλις 5 απλά βήματα θα έχεις σχεδιάσει τη δική σου συλλεκτική bespoke Le Pliage Cuir, φτιαγμένη από υπέροχο, ελαφρύ, μαλακό δέρμα, που θα υπογράφει με προσωπικό στυλ τις καθημερινές σου εμφανίσεις!

1ο στάδιο: επιλέγεις το μέγεθος της τσάντας (μεγάλο, μεσαίο, μικρό ή νεσεσέρ)
2ο στάδιο: επιλέγεις το κύριο χρώμα της τσάντας: μαύρο, πορφυρό κόκκινο, σκούρο καφέ, πορτοκαλί, φλούο κίτρινο, ροδί ή ταμπά
3ο στάδιο: επιλέγεις αντίστοιχα το χρώμα για το καπάκι και τα χερούλια, το λουράκι ώμου αλλά και τις μικρές δερμάτινες λεπτομέρειες στα φερμουάρ
4ο στάδιο: επιλέγεις το χρώμα της φόδρας
5ο στάδιο: βάζεις την τελική πινελιά, προσθέτοντας τα αρχικά σου αν θέλεις, είτε περφορέ πάνω στην τσάντα (κάνοντας αντίθεση με το χρώμα της φόδρας) είτε χαραγμένα πάνω στο καπάκι.

Tags Longchamp


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1443 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3275 s // Total time: 3.4719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X