Μπέττυ Μαγγίρα: «Το πρώτο μου μπότοξ το έκανα γύρω στα 30»


Μπέττυ Μαγγίρα: «Το πρώτο μου μπότοξ το έκανα γύρω στα 30»

«Επειδή δεν είμαστε νέα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε γνωστοί και πάμε σε ένα talent show για να βρούμε το δρόμο μας, είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι μπροστά σε μια κριτική επιτροπή που μας βαθμολογεί και μας λέει “δεν ήσουν πολύ καλή, πάρε ένα 3”»

Για τη ζωή με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, την εμπειρία της στο «Your Face Sounds Familiar» αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Παρουσιάστρια είμαι. Τηλεόραση κάνω», είπε όταν ρωτήθηκε ποια δηλώνει ότι είναι η βασική της δουλειά; και συνέχισε: «Τα σόου και όλα αυτά τα έχω λίγο σαν χόμπι. Δεν είμαι μίμος. Δηλαδή π.χ. τη Στανίση, είδα μια συνέντευξή της και άρχισα να τη μιμούμαι. Το ίδιο και τη Βάνα. Κάτι με ιντριγκάρει σε κάποιον και αρχίζω να τον μιμούμαι. Δεν έχω τρέλα, το κάνω για πλάκα».

Αναφερόμενη στην κριτική επιτροπή και τη βαθμολογία στο show του ΑΝΤ1, είπε: «Επειδή δεν είμαστε νέα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε γνωστοί και πάμε σε ένα talent show για να βρούμε το δρόμο μας, είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι μπροστά σε μια κριτική επιτροπή που μας βαθμολογεί και μας λέει “δεν ήσουν πολύ καλή, πάρε ένα 3”. Στην αρχή με ενοχλούσε αυτό. Πολύ».

Όσο για την έντονη προσωπικότητά της και το πώς «επηρέαζε» τους άντρες; «Κάποιοι άντρες δεν μπορούσαν να το δεχτούν. Μπορεί να τους άρεσα σαν γυναίκα, αλλά τρόμαζαν», σχολίασε η Μπέττυ Mαγγίρα στην εκπομπή «JOY» και μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, και τα παιδιά τους: «Είμαι η κακιά της υπόθεσης. Πάντα έτσι συμβαίνει, πάντα η μαμά βάζει τα όρια. Ο Δημήτρης τώρα μόνο έχει αρχίσει και μαλώνει»,

Τέλος, αποκάλυψε και τα μυστικά της διατροφής της: «Τρώω τα πάντα, αλλά με μέτρο. Έχω καλό σκαρί, καλό μεταβολισμό. Υπάρχουν και καλύτερες από μένα, φυσικά», αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει: «Το πρώτο μου μπότοξ το έκανα γύρω στα 30. Πρέπει να ξεκινάς νωρίς. Και τα mini lifting, πρέπει κι αυτά να τα ξεκινάς νωρίς. Δεν πρέπει να φτάσεις στο σημείο να κρεμάσεις για να το κάνεις. Δεν θα το κάνεις στα 60. Πρέπει κάποια στιγμή, σε μια μέση ηλικία, να κάνεις ένα τράβηγμα μικρό».

Tags μπεττυ μαγγίρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0498 s (227 Queries.) // Parse time: 1.8866 s // Total time: 4.9364 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X