HotelsCombined: 100ντάδες ιστοσελίδες σε ένα site!


HotelsCombined: 100ντάδες ιστοσελίδες σε ένα site!

To καλοκαίρι έφτασε, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν οργανώσει ακόμη τις διακοπές τους.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής, η οικονομική δυσπραγία λόγω κρίσης και η μεσογειακή νοοτροπία της τελευταίας στιγμής καθιστούν πολλές φορές τα ταξίδια μια απρόσιτη πολυτέλεια.

Η ιστοσελίδα HotelsCombined σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή εφαρμογή της έρχονται να δώσουν τη λύση σε όσους θέλουν να βρουν τις χαμηλότερες ξενοδοχειακές τιμές κυριολεκτικά με ένα μόνο κλικ από όπου κι αν βρίσκονται.

Η Market Manager της εταιρείας για την ελληνική και κυπριακή αγορά, Επιστήμη Οικονομοπούλου, απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που είχαμε σχετικά με αυτή τη νέα, αλλά πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα που εξυπηρετεί πάνω απο 300 εκατομμύρια χρήστες κάθε χρόνο.

Πείτε μας τι ακριβώς κάνει το HotelsCombined?

Το HotelsCombined διεξάγει ταυτόχρονη αναζήτηση και σύγκριση ξενοδοχειακών τιμών από εκατοντάδες ιστοσελίδες online κρατήσεων. Μάλιστα ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο για το 2013 σύμφωνα με τα World Travel Awards. Έιναι διαθέσιμη σε πάνω απο 40 γλώσσες προβάλλει τις τιμές σε 120 νομίσματα, ενώ καλύπτει σχεδόν το 100% των καταλυμάτων στα περισσότερα μέρη του κόσμου διαθέτοντας στις λίστες του σχεδόν 800.000 ξενοδοχεία.

Σε τι διαφέρει το HotelsCombined από άλλα site ξενοδοχειακών κρατήσεων όπως το booking ή το hotels.com?

Αυτό που διαφοροποιεί το HotelsCombined από τα περισσότερα site online κρατήσεων ειναι ότι κάνει ταυτόχρονα αναζήτηση και σύγκριση τιμών από εκατοντάδες διαφορετικά site συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αναφέρατε. Με άλλα λόγια είναι μία μηχανή μετα-αναζήτησης (metasearch engine) η οποία κάνει αναζήτηση σε πολλαπλές μηχανές αναζήτησης εντοπίζοντας για τους χρήστες τις χαμηλότερες προσφορές των πιο δημοφιλών και έγκυρων site ξενοδοχειακών κρατήσεων. Ειναι εκατοντάδες ιστοσελίδες σε μία! Κι έτσι δεν χρειάζεται να καταναλώνετε άπειρες ώρες μπροστά απο την οθόνη του υπολογιστή επισκεπτόμενοι δεκάδες ιστοσελίδες για να βρείτε τα φθηνότερα καταλύματα. Αρκεί μία μονο απλή αναζήτηση.

Πώς μπορεί κάποιος να συγκεκριμενοποιήσει την αναζήτησή του και να βρει γρηγορότερα το κατάλληλο ξενοδοχείο;

Το HotelsCombined διαθέτει πολλά και διαφορετικά φίλτρα τα οποία δινουν τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει το ιδανικό κατάλυμα με βάση τον αριθμό των αστεριών, το εύρος τιμών, την απόσταση από αξιοθέατα ή τη βαθμολογία των επισκεπτών. Όσον αφορά στο τελευταίο, το HotelsCombined συγκεντρώνει πάνω από 38 εκατομμύρια αξιολογήσεις επισκεπτών και γι αυτό οι χρήστες εκτός απο τις φωτογραφίες και την αναλυτική περιγραφή των προσφερομένων ανέσεων κι εγκαταστάσεων  μπορούν να προτιμήσουν ή να απορρίψουν κάποιο κατάλυμα βασιζόμενοι στην βαθμολογία και τα σχόλια δίπλα απο το όνομα της επιχείρησης.

Γιατί κάποιος να κατεβάσει την εφαρμογή του HotelsCombined?

Tο HotelsCombined ως πρωτοπόρος στο χώρο του online travel δημιούργησε μία εφαρμογή η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως η ιστοσελίδα και ειναι διαθέσιμη σε όλα τα κινητά και tablet. Το πιο βασικό ειναι ότι μπορεί κανείς να την κατεβάσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, δεν έχει ενοχλητικές διαφημίσεις ενώ καταλαμβάνει μόλις 3ΜΒ. Είτε κάποιος αποφασίσει να επεκτείνει τη διαμονή του, είτε ειναι της τελευταίας στιγμής μπορεί πολύ απλά και γρήγορα μέσω του κινητού ή του tablet να συγκρίνει τιμές δεκάδων site και να βρει τις χαμηλότερες τιμές χωρίς να πρεπει να κατεβάσει πολλαπλές εφαρμογές. Ενα μοναδικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τα κοντινότερα σε εσάς ξενοδοχεία.

Tags Hotels Combined, app


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7941 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3040 s // Total time: 3.0982 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X