Καταγγελία σοκ για τον Ανδρέα Γεωργίου στην αστυνομία από ανέργο πολίτη


Καταγγελία σοκ για τον Ανδρέα Γεωργίου στην αστυνομία από ανέργο πολίτη

Του χτύπησε το αυτοκίνητο και δεν τον πληρώνει!

Ο Ανδρέας Γεωργίου σύμφωνα με καταγγελία προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, το περιστατικό δεν είχε δόθει στην ασφάλεια έπειτα από παράκληση του ίδιου του ηθοποιού και από τότε… δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το άτομο που έκανε την καταγγελία επικοινώνησε με κυπριακή ιστοσελίδα και είπε όσα συνέβησαν μεταξύ του ιδίου και του Ανδρέα Γεωργίου.  Η ιστορία έχει ως έξης. 2011 (από τότε πάει η ιστορία) όταν ο ηθοποιός για τη σειρά που πρωταγωνιστούσε τότε είχε κάποια γυρίσματα στην Ελλάδα κι έτσι έπρεπε να μεταβεί, παρέα με ένα φίλο του, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.  Στην διαδρομή, όμως, προς το αεροδρόμιο προκάλεσε τροχαίο με θύμα άνεργο Κύπριο πολίτη από τη Λευκωσία. 
Ο Ανδρέας Γεωργίου ζήτησε από τον πολίτη να μην μεταφερθεί το περιστατικό στην ασφάλεια
γιατί δεν ήθελε να χάσει την προγραμματισμένη πτήση του και υποσχέθηκε ότι θα λύσουν το θέμα όταν επιστρέψει Κύπρο.  Έτσι, έδωσε όλα του τα στοιχεία, όπως και ο συνοδηγός του ηθοποιού, και ο πολίτης από καλοσύνη και μόνο επέλεξε να μην μπλέξει ασφάλειες και αστυνομίες καθώς πίστευε πως ο ηθοποιός όντως θα τηρούσε την υπόσχεσή του, μιας και έδωσε όλα του τα στοιχεία. Έπειτα από το περιστατικό μίλησαν αρκετές φορές στο τηλέφωνο και με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και τον φίλο του, όπου τον καθησύχασαν πως το θέμα θα διευθετηθεί. 
Όμως, και μετά από 3-4 μήνες, κανένας από τους δύο δεν απαντούσε τα τηλέφωνα κι έτσι, μη έχοντας άλλη επιλογή, κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στον αστυνομικό σταθμό Στροβόλου.  Ο αστυνομικός της συγκεκριμένης βάρδιας επικοινώνησε κατευθείαν με τον ηθοποιό, ωστόσο, είχε και πάλι γυρίσματα για τη σειρά κι έτσι δεν μπόρεσε να μιλήσει διαβεβαιώνοντας πως θα επικοινωνούσε με τον αστυνομικό αργότερα.  Και όλο πιο αργότερα και όλο πιο μετά  Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και μετά από δύο μέρες όταν ο πολίτης επισκέφτηκε τον αστυνομικό σταθμό, όπως του είχαν ζητήσει, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν μαζί του.
Στο μεταξύ, το αυτοκίνητό του βρισκόταν ακόμη στον μηχανικό καθότι άνεργος δεν μπορούσε να πληρώσει τη ζημιά.  Με την αστυνομία επικοινώνησε και τρίτη φορά, τηλεφωνικώς, αλλά και πάλι δεν είχαν, φυσικά, απάντηση.  Εν κατακλείδι ο ίδιος «κατέθεσε» τα όπλα και πλήρωσε από μόνος του τη ζημιά των 660 ευρώ όπως λέει η μαστυρία του ιδίου στην ιστοσελίδα.  Όσο για τον Ανδρέα Γεωργίου: Καμία απάντηση!

Tags ανδρεας γεωργιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1981 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2098 s // Total time: 2.4080 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X