Εβδομάδα μόδας Νέας Υόρκης: Τα trends που ξεχωρίσαμε


Εβδομάδα μόδας Νέας Υόρκης: Τα trends που ξεχωρίσαμε

Μερικοί οίκοι μάς εξέπληξαν ευχάριστα και άλλοι παρουσίασαν κομμάτια σε γραμμές γνώριμες κι αγαπημένες. Το ilovestyle.com σχολιάζει.

Η πρώτη εβδομάδα μόδας πλησιάζει στο τέλος της κι εμείς αποκομίσαμε θετικές εντυπώσεις. Φυσικά και υπήρξαν αρνητικά σχόλια, εκπλήξεις αλλά και ευτράπελα! Ας δούμε λοιπόν τι ξεχώρισε:

Carolina Herrera:
Διαφάνειες, μοτίβα και τουαλέτες σε έντονο πορτοκαλί είναι τα μεγαλύτερα trends της σχεδιάστριας. Τα κομμάτια έχουν ζωή και το κυριότερο κολακεύουν απόλυτα το γυναικείο σώμα.

Donna Karan:
Την πρώτη εντύπωση τραβάνε τα μάτια των μοντέλων τα οποία είναι βαμένα με κόκκινη σκιά. Τα χρώματα στα ρούχα είναι παλ και κυρίως βλέπουμε γκρι, γαλάζιο και ροζ. Πάντα όμως στην «σάπια» απόχρωσή τους. Οι φούστες τελειώνουν κάτω από το γόνατο είτε σε ως “pencil skirts” είτε στην πιο ογκώδη τους μορφή, δηλαδή ως balloon.

Marc Jacobs:
Η πρώτη συλλογή είναι φανερά παιχνιδιάρικη, δυναμική και σίγουρα θα αποτελέσει «σχέδιο» προς μίμηση για τα υπόλοιπα brands. Λατρέψαμε τα comics και τα logos πάνω στα t-shirts και το γεγονός ότι τα συνδύασε με χαμηλόμεσες φούστες και μυτερές γόβες. Το σίγουρο είναι πως οι γραμμές αρέσουν στο Marc, ιδιαίτερα η κλασική διχρωμία μαύρου και λευκού.

DKNY:
Είδαμε πολύ, μα πολύ denim, prints και κυρίως παραλλαγή αλλά και κοντά tops. Εννοείται ότι το ύφος πιο sport από τους άλλους σχεδιαστές.

Oscar De la Renta:
Ίσως το πιο ωραίο show που παρουσιάστηκε κατά την εβδομάδα μόδας, μέχρι στιγμής. Έντονα χρώματα όπως φούξια, κίτρινο και άκρως θηλυκές γραμμές δημιουργούν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Πέρα από τους ρομαντικούς «ρυθμούς», ο σχεδιαστής παραμένει στο γνωστό σοφιστικέ του στυλ, ακόμη και στο hairstyle. Θετικά σχόλια έχουν προκαλέσει και τα V-neck ταγιέρ.

Vera Wang:
Πλέον δεν θα μιλάμε για Little Black Dress αλλά για Little Lace Dress! Η Vera Wang παρουσίασε μια συλλογή με γερές δόσεις από δαντέλα, λεπτά υφάσματα και έντονους χρωματισμούς.  Δαντέλα, prints σε ύφος μπαρόκ, μίνι balloon φούστες και φυσικά pencil φορέματα που για ακόμη μια σεζόν κατακλύζουν τις πασαρέλες.

Διαβάστε επίσης:
Εβδομάδα μόδας Νέας Υόρκης: Tα fashion shows
Naomi keep walking: στα 42 της στη FWNY
NYFW: Στην πρώτη γραμμή

Tags fashion, μόδα, Νέα, Υορκη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8838 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3324 s // Total time: 3.2162 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X