H Cara Delevingne έγινε σχεδιάστρια;


H Cara Delevingne έγινε σχεδιάστρια;

Μπορεί να ακούγεται περίεργο όμως είναι αλήθεια.  

Το χρυσό κορίτσι της μόδας όπως φαίνεται έχει πολλές ανησυχίες και έτσι θέλει να πειραματιστεί με πολλά, νέα πράγματα. Έτσι πριν από μερικούς μήνες συνεργάστηκε με τον Οίκο Mulberry, βάζοντας την υπογραφή της σε μια σειρά από τσάντες, δοκίμασε την υποκριτική και τώρα αποφάσισε να σχεδιάσει μια δική της συλλογή ρούχων.

Είναι ήδη το πρόσωπο της DKNY και μιας και η συνεργασία τους απ’ ότι φαίνεται είναι άψογη, αποφάσισαν από κοινού να δημιουργήσουν μια capsule συλλογή η οποία θα είναι σύμφωνη με το προσωπικό στιλ της Cara Delevingne. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα αποτελείται από 15 κομμάτια και θα περιλαμβάνει tank tops,  παρκά, αλλά και φούτερ μπλούζες, οι οποίες πολύ πιθανόν να είναι unisex.

Η Cara δημοσιοποίησε το γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram -όπου έχει κάποια εκατομμύρια followers- ενώ αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως είναι ενθουσιασμένη που θα μπορέσει να υλοποιήσει τις ιδέες που έχει για τη μόδα.

Η συλλογή πρόκειται να είναι διαθέσιμη στα μέσα του Νοέμβρη του 2014 και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε αν τα κομμάτια της θα είναι τόσο stylish, όσο είναι και η ίδια η Cara.

Tags Cara Delevingne


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1067 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3114 s // Total time: 2.4181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X