Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer


Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer

Η χρήση του Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer κατά τη διάρκεια της νύχτας, εντείνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ ηρεμεί και καλμάρει τις αισθήσεις

Είναι ένα προϊόν υπερ-ήρωας που εξισορροπεί, ανανεώνει και επαναφέρει το δέρμα κατά τη διάρκεια της παλινορθωτικής διαδικασίας της νύχτας. Έτσι, ακόμα και άν δεν καταφέρετε να έχετε εκείνες τις 8 ώρες ύπνου που χρειαζόσαστε, το δέρμα σας φαίνεται και αισθάνεται ξεκούραστο και ενυδατωμένο σαν να έχετε κοιμηθεί ήρεμα και γλυκά όλο το βράδυ.

Το νέο Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer είναι ένα μοναδικό κρεμώδες ζελέ, με μυρωδιά λεβάντας που ενυδατώνει βαθιά, προστατεύει και καταπραύνει το ξηρό δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μεταξένια φόρμουλα γλυστρά με ευκολία στην επιδερμίδα, και απορροφάται αμέσως για να μεταδώσει τα θρεπτικά και πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία συστατικά της μέσα στο ξηρό δέρμα του προσώπου.

Ένα πραγματικό προϊόν πολλαπλής χρήσης, το ντελικάτο εκχύλισμα λεβάντας που περιέχει ηρεμεί και καλμάρει τις αισθήσεις για ένα ύπνο χωρίς στρες. Οι χρήστες ξυπνούν με απαλό, εύκαμπτο, μαλακό δέρμα που φαίνεται και αισθάνεαι αναζωογονημένο. Το Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer κάνει για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Tags Eight Hour Cream κρεμα νυχτας, night cream, Skin Protectant, Elizabeth Arden, προσωπο, Ομορφια, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2398 s (234 Queries.) // Parse time: 2.6741 s // Total time: 4.9139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X