Γιατί η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο στην σειρά "Μπρούσκο";


Γιατί η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο στην σειρά "Μπρούσκο";

Οκτώ ήταν οι λόγοι για την απόφαση αυτή... Διαβάστε τους! 

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου επέβαλε το συνολικό Διοικητικό Πρόστιμο των €1.000 στην σειρά "Μπρούσκο" για τα επεισόδια που μεταδόθηκαν στις 29 και 30 Οκτωβρίου του 2013, μεταξύ των ωρών 16.15 – 17.45, με σήμανση (Κ) και με ένδειξη (Ε). Η Αρχή έκρινε ότι υπάρχουν παραβάσεις των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμων του 1998 μέχρι 2013 και των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Κανονισμών του 2000 (Κ.Δ.Π. 10/2000) σχετικά με:

  • Τη μετάδοση επεισοδίων, χωρίς αυτά να διέπονται από την αρχή της υψηλής ποιότητας (Προειδοποίηση).
  • Τη μετάδοση επεισοδίων, στο πλαίσιο των οποίων μεταδόθηκαν σκηνές οι οποίες ενδέχετο να βλάψουν σοβαρά τη σωματική, την πνευματική ή την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων και συγκεκριμένα σκηνές αδικαιολόγητης βίας (Διοικητικό Πρόστιμο €500).
  • Τη μετάδοση επεισοδίων, χωρίς να ληφθούν μέτρα, ώστε αυτά να ευρίσκονται στο ποιοτικό επίπεδο που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας (Παράβαση χωρίς την επιβολή κύρωσης).
  • Τη μετάδοση επεισοδίων, χωρίς να ληφθούν μέτρα για τήρηση των γενικά παραδεκτών κανόνων της ευπρέπειας και της καλαισθησίας στη γλώσσα, ιδιαίτερα σε χρόνο κατά τον οποίο ενδεχομένως παρακολουθούσαν ανήλικοι (Προειδοποίηση).
  • Τη μετάδοση επεισοδίων, χωρίς να διασφαλιστεί ότι οι τηλεθεατές ήταν ενήμεροι σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος που παρακολουθούσαν, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στην προειδοποίηση (Κ) που δόθηκε από τον οργανισμό (Παράβαση χωρίς την επιβολή κύρωσης).
  • Τη μετάδοση επεισοδίων, χωρίς να εξασφαλιστεί όπως το πρόγραμμα το οποίο μεταδόθηκε εντός της οικογενειακής ζώνης ήταν κατάλληλο για όλο το κοινό, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών κάτω των δεκαπέντε ετών (Διοικητικό Πρόστιμο €500).
  • Τη μετάδοση επεισοδίων, στο πλαίσιο των οποίων μεταδόθηκαν σκηνές το περιεχόμενο των οποίων δεν ανταποκρινόταν στην προειδοποίηση (Κ) που δόθηκε από τον οργανισμό (Προειδοποίηση)
  • Τη μετάδοση επεισοδίου, στο πλαίσιο του οποίου μεταδόθηκαν βωμολοχίες εντός οικογενειακής ζώνης (Παράβαση χωρίς την επιβολή κύρωσης).

Tags μπρουσκο, προστιμο σε μπρουσκο, Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1722 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2489 s // Total time: 2.4211 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X