Soleil Bronzer: Νέα αντηλιακή προστασία για αξιοζήλευτο φωτεινό μαύρισμα


Soleil Bronzer: Νέα αντηλιακή προστασία για αξιοζήλευτο φωτεινό μαύρισμα

Το ομορφότερο μαύρισμα ακτινοβολεί ασύγκριτη λάμψη, είναι εκπληκτικά φωτεινό και έχει αξιοζήλευτο χρώμα

Σήμερα, η Lancôme παρουσιάζει ένα νέο όραμα της χρυσαφένιας ομορφιάς και προαναγγέλλει μια νέα εποχή πέρα από την αντηλιακή προστασία που αποκαλύπτει όλο τον αισθησιασμό, την ακτινοβολία και τη λάμψη της απίστευτα μεταξένιας επιδερμίδας. Μια νέα, σειρά εξαιρετικά αισθησιακών προϊόντων αντηλιακής προστασίας, η Soleil Bronzer, ένας συνδυασμός λάμψης και προστασίας, αναδημιουργεί αυτή τη φωτεινότητα. Η επιδερμίδα αποκαλύπτει ένα απόλυτα ομοιογενές και εντυπωσιακά λαμπερό μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

Για να εκμεταλλεύεστε την αισθησιακή απόλαυση του ήλιου όλο το χρόνο, η Lancôme παρουσιάζει τα μυστικά της για αψεγάδιαστο μαύρισμα: το Flash Bronzer χαρίζει λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Δημιουργήστε εξατομικευμένο αποτέλεσμα μαυρίσματος οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, όπου κι αν βρίσκεστε.

Το ομορφότερο μαύρισμα ακτινοβολεί ασύγκριτη λάμψη, είναι εκπληκτικά φωτεινό και έχει αξιοζήλευτο χρώμα. Σήμερα, η Lancôme παρουσιάζει ένα νέο όραμα της χρυσαφένιας ομορφιάς και προαναγγέλλει μια νέα εποχή πέρα από την αντηλιακή προστασία που αποκαλύπτει όλο τον αισθησιασμό, την ακτινοβολία και τη λάμψη της απίστευτα μεταξένιας επιδερμίδας.

Μια νέα, σειρά εξαιρετικά αισθησιακών προϊόντων αντηλιακής προστασίας, η Soleil Bronzer, ένας συνδυασμός λάμψης και προστασίας, αναδημιουργεί αυτή τη φωτεινότητα. Η επιδερμίδα αποκαλύπτει ένα απόλυτα ομοιογενές και εντυπωσιακά λαμπερό μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

Για να εκμεταλλεύεστε την αισθησιακή απόλαυση του ήλιου όλο το χρόνο, η Lancôme παρουσιάζει τα μυστικά της για αψεγάδιαστο μαύρισμα: το Flash Bronzer χαρίζει λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Δημιουργήστε εξατομικευμένο αποτέλεσμα μαυρίσματος οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, όπου κι αν βρίσκεστε.

SOLEIL BRONZER, ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Συνθέσεις που συνδυάζουν την αντηλιακή προστασία με απίστευτα απολαυστικές υφές, για να δημιουργούν αψεγάδιαστο μαύρισμα. Η εφαρμογή τους μετατρέπεται σε μια στιγμή αυθεντικού αισθησιασμού.

•    Προστατεύουν και βελτιώνουν: εμπλουτισμένες με Mexoryl και αντιοξειδωτική βιταμίνη E*, οι συνθέσεις Soleil Bronzer στοχεύουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις των ακτίνων UVA/UVB και των ελεύθερων ριζών. Οι συνθέσεις για το πρόσωπο περιέχουν επίσης ένα νέο συνδυασμό προστατευτικών φίλτρων, για να αναχαιτίζουν αποτελεσματικά ακόμα και τις ακτίνες UVA μεγάλου μήκους κύματος. Το μαύρισμά σας είναι πιο φωτεινό, λαμπερό και απόλυτα ομοιογενές.

•    Αναδεικνύουν: Τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Soleil Bronzer φωτίζουν και τρέφουν την επιδερμίδα χάρη σε μια σύνθεση εμπλουτισμένη με τρία πολύτιμα έλαια με αναγνωρισμένες ιδιότητες: θρεπτικό αργανέλαιο, αναπλαστικό έλαιο τριανταφυλλιάς Rosa moschata και έλαιο monoi για λείανση.

•    Ενυδατώνουν και λειαίνουν: χάρη στο υαλουρονικό οξύ, που είναι γνωστό για την ιδιότητά του να ενυδατώνει την επιδερμίδα και να της προσφέρει ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.

Η εθιστική και αισθησιακή αρωματική υπογραφή της σειράς Soleil Bronzer προσφέρει μια απολαυστική απόδραση. Αδιαχώριστο στοιχείο της αισθητηριακής εμπειρίας, ένα καλοκαιρινό άρωμα με νότες περγαμόντου, λεμονιού, καρύδας και αμυγδάλου που θυμίζουν το απαλό καλοκαιρινό αεράκι μιας εξωτικής παραλίας. Ένας συνδυασμός από άνθη γαρδένιας Ταϊτής, πλουμέριας και γιασεμιού ξεδιπλώνει τη σαγηνευτική, ηλιόλουστη αύρα του. Μια ζεστή και προκλητική αρμονία σανδαλόξυλου, κεχριμπαριού, βανίλιας και μόσχου περιβάλλει την επιδερμίδα με αισθησιασμό, αφήνοντας πίσω της ένα σαγηνευτικό ίχνος. Με τα προϊόντα Soleil Bronzer, η επιδερμίδα προστατεύεται και λειαίνεται άμεσα. Ημέρα με την ημέρα, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται ελαστική και σφριγηλή. Ντύνεται με ένα φωτεινό κεχριμπαρένιο μαύρισμα.

ΠΡΟΪΟΝ "MUST": ΚΡΕΜΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ SOLEIL BRONZER SUN BB CREAM SPF50

Για πανέμορφη επιδερμίδα, η Lancôme παρουσιάζει την Κρέμα Λείανσης και Προστασίας Soleil Bronzer SPF 50 Sun BB Cream. Αυτό το νέο καλοκαιρινό “must” είναι το πρώτο αντηλιακό προϊόν της Lancôme που συνδυάζει τις ισχυρές προστατευτικές ιδιότητες με τον ομοιόμορφο τόνο που χαρίζει μια κρέμα με χρώμα και την εξαιρετικά απολαυστική υφή ενός πολυτελούς καλλυντικού προϊόντος. Ενισχυμένη προστασία: ο νέος συνδυασμός προστατευτικών φίλτρων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αναχαιτίζουν αποτελεσματικά ακόμα και τις ακτίνες UVA μεγάλου μήκους κύματος, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες του ήλιου και προλαμβάνει το θάμπωμα του μαυρίσματος και την εμφάνιση καφέ κηλίδων. Πανέμορφη επιδερμίδα: οι διορθωτικές χρωστικές της απαλής υφής καλύπτουν τις επιφανειακές ατέλειες. Η επιδερμίδα δείχνει αψεγάδιαστη, ομοιογενής και λάμπει με εκπληκτικά φυσική ομορφιά. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με τρία πολύτιμα έλαια (αργανέλαιο, έλαιο τριανταφυλλιάς Rosa moschata και monoi) που θρέφουν την επιδερμίδα και την αφήνουν ελαστική και μεταξένια.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΥΦΕΣ

Soleil Bronzer: πέντε υφές και πέντε αισθητηριακές εμπειρίες για μια απίστευτα αισθησιακή σειρά αντηλιακής προστασίας…
Για το πρόσωπο:
Κρέμα Λείανσης και Προστασίας SPF 30. Απαλή και πλούσια, όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, μεταμορφώνεται σε ένα φίνο και απαλό πέπλο.
Κρέμα Λείανσης και Προστασίας Sun BB Cream SPF 50. Λεπτόρρευστη υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Η απόχρωσή της ταιριάζει με όλους τους τόνους επιδερμίδας, καλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή ατέλεια.
Έλαιο Λείανσης και Προστασίας SPF 15. Πλούσιο και ταυτόχρονα εξαιρετικά αέρινο, αυτό το αισθησιακό ελιξίριο γίνεται ένα με την επιδερμίδα, τη θρέφει και την αναδεικνύει, χαρίζοντας απαλό, μεταξένιο φινίρισμα.
Γαλάκτωμα Λείανσης και Προστασίας σε μορφή Spray SPF 30. Η ελαφριά υφή του απλώνεται εύκολα με μαλάξεις, αφήνοντας πίσω της μόνο ένα απολαυστικό μεταξένιο πέπλο.
Ενυδατικό Γαλάκτωμα Ανάδειξης για μετά τον Ήλιο. Αυτό το μεταξένιο, πλούσιο και αισθησιακό γαλάκτωμα αναζωογονεί, καταπραΰνει και φωτίζει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο.

ΗΛΙΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ…

Δύο τελετουργίες που χαρίζουν λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα για ευπροσάρμοστο, εξατομικευμένο μαύρισμα.
Flash Bronzer: χρυσαφένια επιδερμίδα όλο το χρόνο
Τα προϊόντα μαυρίσματος της Lancôme κυκλοφορούν σε νέες, πιο πολυτελείς συσκευασίες για ακόμα πιο εύκολη χρήση που αναδημιουργεί με εκπληκτικό τρόπο τη φυσική λάμψη του ήλιου. Προσφέροντας πανεύκολη εφαρμογή και χρωματική ακρίβεια, το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι μια λαμπερή επιδερμίδα. Υπάρχει μια λύση Flash Bronzer για κάθε επιθυμία ηλιοκαμένης επιδερμίδας…
Για το σώμα:
Λοσιόν Μαυρίσματος που δεν αφήνει Ίχνη: ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και λεία.
Ζελ Μαυρίσματος για τα πόδια: δροσερό και βελούδινο, ντύνει την επιδερμίδα με διακριτικό ιριδίζον χρώμα.

Tags SOLEIL BRONZER, αντηλιακα, lancome, Ομορφια, SUNCARE, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4725 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2787 s // Total time: 2.7512 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X