Γυναίκες από χρυσάφι οι Μπιγιονσέ και Λόρενς


Γυναίκες από χρυσάφι οι Μπιγιονσέ και Λόρενς

Το χρήμα και η δόξα ήταν, τη χρονιά που πέρασε, γένους... θηλυκού. Δύο διάσημες κυρίες, η Μπιγονσέ και η Τζένιφερ Λόρενς, κατέκτησαν την πρωτιά σε δύο διαφορετικές λίστες του περιοδικού Forbes, κερδίζοντας στη «ζυγαριά» του πλούτου και της φήμης. Η πρώτη ανακηρύχθηκε πιο ισχυρή διασημότητα της χρονιάς και η δεύτερη πιο ισχυρή ηθοποιός της χρονιάς.  

 Τις πρωτιές αυτές τις κατέκτησαν χάρη στο υψηλότατο ετήσιο εισόδημά τους αλλά και στις επιτυχίες που σημείωσαν στην καριέρα τους.

Η Μπιγιονσέ, που βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο ισχυρές προσωπικότητες, υπολογίζεται πως μέσα στη χρονιά που πέρασε αύξησε την περιουσία της κατά 115 εκατ. δολάρια.

Αν στο παραπάνω ποσό συνυπολογίσουμε και τα 60 εκατ. δολάρια του συζύγου της Τζέι Ζι, το όνομα του οποίου συναντάμε στην 6η θέση της ίδιας λίστας, αντιλαμβανόμαστε ότι το ζευγάρι μπορεί να έχει άλλα προβλήματα, το οικονομικό θέμα του ωστόσο το έχει λύσει.

Δεύτερο το... ΝΒΑ
Στη θέση Νο 2 συναντάμε τον διάσημο Αμερικανό μπασκετμπολίστα του NBA Λεμπρον Τζέιμς, το ετήσιο εισόδημα του οποίου υπολογίζεται στα 72 εκατ. δολάρια, ενώ ακολουθεί, στην τρίτη θέση, ο Dr Dree με 62 εκατ. δολάρια και με το μεγαλύτερο ποσό των εσόδων του να προέρχεται από τη χρυσή συμφωνία που έκανε με την «Apple» στην οποία πούλησε την υπηρεσία μουσικού streaming που δημιούργησε το 2008.
Γυναίκες από χρυσάφι οι Μπιγιονσέ και Λόρενς

Στις επόμενες δύο θέσεις βρίσκονται δύο ιδιαίτερα δημοφιλή πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης.

Πρόκειται για την Οπρα Γουίνφρεϊ που πέρσι είχε βρεθεί στην κορυφή της ίδιας λίστας και την Ελεν Ντε Τζενέρις, παρουσιάστρια της φετινής τελετής των Οσκαρ, η οποία έκλεισε τη χρονιά με κέρδη ύψους 70 εκατ. δολαρίων.

Στην πρώτη δεκάδα συναντάμε έναν ακόμη αθλητή, τον μποξέρ Floyd Maywether στην έβδομη θέση αλλά και τρεις ακόμη εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου, τις δημοφιλείς τραγουδίστριες Ριάνα και Κέιτι Πέρι και τον διάσημο ηθοποιό Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Στο μεταξύ, η μόλις 23 ετών Τζένιφερ Λόρενς έβαλε τα γυαλιά σε πολλές μεγαλύτερες και διάσημες συναδέλφους της καταφέροντας να βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τις πιο ισχυρές ηθοποιούς. Υπολογίζεται πως από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 έβγαλε 34 εκατ. δολάρια που μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο ετήσιο ποσό κερδών γυναίκας ηθοποιού, σε συνδυασμό όμως με την επιτυχία των ταινιών της και τις διακρίσεις της κρίθηκε ως η πιο δυνατή απ' όλες.

Και η... παλιά Σάντρα Μπούλοκ όμως δεν θα πρέπει να είναι καθόλου δυσαρεστημένη, καθώς η τεράστια επιτυχία της ταινίας «Γκράβιτι», στην οποία πρωταγωνίστησε, εξαργυρώθηκε σε κέρδη ύψους 51 περίπου εκατ. δολαρίων.

Τρίτη πιο ισχυρή ηθοποιός του πλανήτη αναδείχτηκε η Αντζελίνα Τζολί, ενώ στην πέμπτη θέση βρέθηκε η εκρηκτική Σκάρλετ Γιόχανσον.

Tags μπιγιονσέ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4357 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3232 s // Total time: 3.7589 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X