Η σειρά αντηλιακής προστασίας Suncare από την Nuxe με νερό και ηλίανθους


Η σειρά αντηλιακής προστασίας Suncare από την Nuxe με νερό και ηλίανθους

Ιδανική προστασία για να απολαμβάνετε με ασφάλεια τον ήλιο

Προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB

Τα προϊόντα της σειράς αντηλιακής προστασίας NUXE SUN παρέχουν ιδανική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.  Η εμπειρογνωμοσύνη τους τα τοποθετεί δίπλα στις μεγαλύτερες δερματολογικές εμπορικές επωνυμίες που ειδικεύονται στην αντηλιακή φροντίδα.

Ενυδάτωση
Εμπλουτισμένα με Πατενταρισμένο Υάκινθο του Νερού, προστατεύουν το δέρμα από την αφυδάτωση και το αφήνουν καθαρό και απαλό.

Ανακούφιση
Το Λουλούδι Kau Pe τους προσφέρει αναζωογονητική και καταπραϋντική δύναμη για να ανακουφίζουν την αίσθηση καψίματος.

Προστασία αντιγήρανσης των κυττάρων
Η μοναδική τους σύνθεση που συνδυάζει ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά με φυτική πρόδρομη μορφή του DNA περιορίζει τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης στο δέρμα και παρακινεί την κυτταρική αποκατάσταση.

Για γρήγορο υπέροχο χρυσό μαύρισμα μακράς διαρκείας

Τα προϊόντα της σειράς αντηλιακής προστασίας NUXE SUN συνδυάζουν σκόνη από Carod Seeds, έναν ενεργοποιητή μαυρίσματος με φυτική βάση.  Αυτό το ενεργό συστατικό διεγείρει την μελανογένεση και παρατείνει το φυσικό χρωματισμό του δέρματος.

Μια ευχάριστη εφαρμογή σας ενθαρρύνει ενστικτωδώς να προστατέψετε το δέρμα σας
Για να κάνετε το μαύρισμα μια στιγμή απόλυτης ευχαρίστησης, η NUXE δημιούργησε απείρως αισθησιακές υφές που παρέχουν στο δέρμα ένα βελούδινο σατινέ τελείωμα μετά την εφαρμογή.
Η Nuxe προσφέρει, επίσης, την αντηλιακή της σειρά σε ένα υπέροχο άρωμα: ένα μαγευτικό, εθιστικό και ακτινοβόλο άρωμα που φέρνει στον νου τροπικά νησιά και καλοκαιρινά λουλούδια.

ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Λάδι Μαυρίσματος, είναι η απόλαυση του μαυρίσματος στα καλύτερά του: να αισθάνεστε ότι αιχμαλωτίζετε όλη την ενέργεια του ήλιου και να προσφέρετε στο σώμα σας μια στιγμή απόλυτης ευχαρίστησης με την διαβεβαίωση ότι είστε πραγματικά προστατευμένοι. Χωρίς σιλικόνη, χωρίς αλκοόλ και χωρίς ορυκτέλαια, σχεδιάστηκε για να μειώσει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και να εγγυηθεί ένα streak-free μαύρισμα.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ-ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Με ένα απλό και γρήγορο βήμα, το Αντηλιακό Γαλάκτωμα-Σπρέι για Πρόσωπο και Σώμα συνεχίζει με διαφάνεια, τυλίγει το δέρμα με μη κολλώδη λεπτή μεμβράνη, και το προστατεύει από το ηλιακό έγκαυμα ενώ ενεργοποιεί το φυσικό μαύρισμα του δέρματος. Προστατεύει ακόμη και κατά τη διάρκεια και μετά το κολύμπι και προσφέρει φυσικό μαύρισμα με απόλυτη ξεγνοιασιά.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Αφού έχετε χορτάσει από εξαίσια καλοκαιρινή ζέστη, το μυαλό και το σώμα λαχταρούν να επιστρέψουν στην αναζωογονητικό φρεσκάδα.  Η Αναζωογονητική Λοσιόν για Πρόσωπο και Σώμα πραγματοποιεί αυτό το όνειρο σε μια στιγμή αποκατάστασης και άνεσης μετά την θέρμη του ήλιου.  Αποκαθιστά αμέσως την ισορροπία του δέρματος, το επιδιορθώνει και του προσφέρει μεγάλη ευλυγισία.


 

Tags suncare nuxe, nuxe, SUNCARE, beauty, body, face, αντηλιακα, Ομορφια, Σώμα, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3211 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2502 s // Total time: 2.5712 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X