Powerhoop: Αποκτήστε άψογο κορμί... διασκεδάζοντας


Powerhoop: Αποκτήστε άψογο κορμί... διασκεδάζοντας

Θέλετε να αποκτήσετε ζουμερούς γλουτούς και μέση δαχτυλίδι σε χρόνο dt ακολουθώντας ένα workout που μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι παρά με ένα ακόμη εξαντλητικό ή βαρετό πρόγραμμα γυμναστικής; Αν ναι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Powerhoop.  

Με μια πρώτη ματιά θυμίζει ένα τυπικό μάθημα αερόμπικ, στη διάρκεια του οποίου οι αθλούμενοι χρησιμοποιούν χούλα χουπ. Και όμως, τελικά, πρόκειται για κάτι παραπάνω. Βλέπετε, το κλασικό πλαστικό στεφάνι με το οποίο παίζαμε μικροί είναι εξοπλισμένο με βάρη -μπορείτε να τα προσθέτετε και να τα αφαιρείτε ανάλογα με το επίπεδό σας- και επενδυμένο με μαλακό υλικό. Αυτό είναι το απόλυτο gadget που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε άψογη σιλουέτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε πανεπιστήμιο του Καναδά, 15' Powerhoop πέντε μέρες την εβδομάδα είναι αρκετά για να δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται σε ενάμιση μόλις μήνα: η περιφέρεια της μέσης θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 3 πόντους, τα ενοχλητικά ψωμάκια θα υποχωρήσουν, οι μύες του κορμού θα δυναμώσουν, ο δείκτης της ζυγαριάς θα υποχωρήσει, τα μπράτσα θα σμιλευτούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η άσκηση με το στεφάνι της νέας εποχής ανακουφίζει επίσης αισθητά από τους πόνους στον αυχένα και την πλάτη. Φυσικά, προτού αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο workout, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Tags ΚΟΡΜΙ, γυμναστικη, γλουτοι, άσκηση, ΧΟΥΛΑ ΧΟΥΠ, ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4336 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4922 s // Total time: 2.9258 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X