Πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ η Εmma Watson


Πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ η Εmma Watson

Το επίσημο σάιτ της υπηρεσίας τους ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών, όπου πρωτοαναρτήθηκε η ανακοίνωση επιλογής της Γουάτσον , κατέρρευσε λίγη ώρα αργότερα.  

Πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για την προώθηση της ισότητας των φύλων ονομάστηκε η πρωταγωνίστρια των ταινιών Χάρι Πότερ Έμα Γουάτσον .


Η 24χρονη βρετανίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση στο Twitter, γράφοντας: «Είμαι ενθουσιασμένη που αρχίζω να συνεργάζομαι με τους ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους στο UN Women».

Σε γραπτή δήλωσή της, η Γουάτσον σημείωσε πως ευελπιστεί πως θα μπορέσει να «κάνει πραγματικά τη διαφορά» με το έργο της. Η νεαρή ηθοποιός ήδη αγωνίζεται για τα δικαιώματα των κοριτσιών στην εκπαίδευση, και για το σκοπό αυτό έχει επισκεφτεί τη Ζάμπια και το Μπαγκλαντές.

Το επίσημο σάιτ της υπηρεσίας τους ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών, όπου πρωτοαναρτήθηκε η ανακοίνωση επιλογής της Γουότσον, κατέρρευσε λίγη ώρα αργότερα, λόγω του τεράστιου αριθμού επισκεπτών.

Αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί και καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη στην προσπάθεια προώθησης και προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Tags Emma Walton, οηε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0084 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0342 s // Total time: 0.0426 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X