H δυνατή φιλία της Poppy Delevigne με την Αlexa Chung και η εντυπωσιακή φωτογράφισή τους


H δυνατή φιλία της Poppy Delevigne με την Αlexa Chung και η εντυπωσιακή φωτογράφισή τους

Η Poppy Delevigne γράφει για τη φιλία της με την Alexa Chung, αποκαλύπτει άγνωστες πλευρές και των δύο και φωτογραφίζεται μαζί της για το περιοδικό Edit.  

Γνωρίζαμε οτι η Alexa Chung και η Poppy Delevigne κυκλοφορούν στους ίδιους κύκλους αλλά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο καλές φίλες είναι.

Γράφοντας στο περιοδικό Edit του μεγάλου οnline fashion store net-a-porter.com, η Poppy μιλάει για την τρυφερή σχέση της με την Alexa η οποία ξεκίνησε από ένα casting όπου και συναντήθηκαν πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια.

Η φιλιά τους εξελίχθηκε με τα χρόνια και ισχυροποιήθηκε σταδιακά με αποκορύφωμα μια κοινή τους φεγγαρόλουστη μεταμεσονύχτια βουτιά στη θάλασσα όταν βρέθηκαν στις Κάννες.


“Ήταν εκπληκτικά” γράφει η Delevigne για την εμπειρία αυτή. “Κατάλαβα αμέσως πως δεν ήταν μια ακόμα κοινή φιλία μέσα από το χώρο αλλά κάτι πολύ περισσότερο”.

 

Ακόμη, αποκαλύπτει την κοινή τους αδυναμία στο ουίσκι (“η Alexa έπεσε μια φορά για ύπνο πάνω σε ένα τραπέζι στο Las Vegas, έχοντας πιει λίγο παραπάνω”) και τα αγόρια (“Θεωρώ τον εαυτό μου boy-carzy αλλά η Alexa είναι πραγματικά τρελή με τα αγόρια).

 

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο της Poppy Delevigne στο Edit δε θα μπορούσαν να μην είναι τουλάχιστον εκθαμβωτικές. Το φωτογενές δίδυμο ξεκινά για ένα στυλάτο road trip, ανακαλύπτοντας στο δρόμο πληθώρα ρούχων και αξεσουάρ που όλες κοιτάμε με λαγνεία.

Crochet μπλουζάκια, cowboy μπότες και ένας αέρας western διαπερνά τόσο το σκηνικό της φωτογράφισης όσο και τα ρούχα που φορούν οι πρωταγωνίστριες τα οποία και αναδεικνύουν με απαράμιλλη φινέτσα όπως πάντα.

Tags Cara Delevigne, Alexa Chung


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3293 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2248 s // Total time: 2.5542 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X