Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο show του Jean Paul Gaultier


Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο show του Jean Paul Gaultier

Είναι όμως και το πιο όμορφο και επιτυχημένο μοντέλο από την Ελλάδα.  

Μια από τις πιο στιλάτες και καλοντυμένες γυναίκες στη χώρα μας, είναι η Βίκυ Καγιά. Είναι όμως και το πιο όμορφο και επιτυχημένο μοντέλο από την Ελλάδα και η απόδειξη είναι πως μετά αρκετά χρόνια στον χώρο της μόδας, συνεχίζει να είναι περιζήτητη και να συμμετέχει τόσο σε shows όσο και σε άλλα δρώμενα που αφορούν στο επάγγελμά της.

Το πιο πρόσφατο κατόρθωμα της αγαπημένης μας Βίκυς είναι πως χθες περπάτησε στο show του γνωστού Γάλλου δημιουργού Jean Paul Gaultier και φυσικά για ακόμα μία φορά ήταν εκθαμβωτική.

Η συλλογή υψηλής ραπτικής που παρουσιάστηκε ήταν άκρως θεατρική, με σκοτεινό θέμα καθώς ήταν εμπνευσμένη από τις ιστορίες με βρυκόλακες και είχε τίτλο «Croniques de Vampires» (τα χρονικά των βρυκολάκων) όπως έγραψε και η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το αγαπημένο μας μοντέλο λοιπόν εμφανίστηκε φορώντας ένα σύνολο σε μαύρο και κόκκινο το οποίο ήταν συνδυασμένο με κόκκινες, εντυπωσιακές μπότες. Το μακιγιάζ της ήταν έντονο ενώ για τις ανάγκες της πασαρέλας φόρεσε και μία επιβλητική περούκα για να μοιάζει με αιμοσταγή βρυκόλακα.

Tags ΒΙΚΗ ΚΑΓΙΑ, Gaultier


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1792 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6109 s // Total time: 4.7901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X