Meraki: Αρχαιοελληνικά σανδάλια made in Cyprus [Εικόνες]


Meraki: Αρχαιοελληνικά σανδάλια made in Cyprus [Εικόνες]

H Κυπριακή μόδα ανοίγει τα φτερά της σε Ευρώπη και Αμερική και ετοιμάζεται να κατακτήσει τους fashionistas  με το απόλυτο καλοκαιρινό trend. Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια για τα οποία ευθύνεται το brand The Meraki company το οποίο μπορείς να ανακαλύψεις διαδικτυακά.  

Μεράκι είναι η ψυχή, δημιουργικότητα η αγάπη σε αυτό που κάνεις, ένα κομμάτι του εαυτού σου.Κάπως έτσι ξεκίνησε το THE MERAKI COMPANY μέσα από την αγάπη των δημιουργών του για τον τόπο μας, την ιστορία μας, την μυθολογία … «και αφού η κρίση έχει ριζώσει για τα καλά στον τόπο μας θέλαμε να φέρουμε πίσω κάποιες κλασσικές άξιες τα αρχαιοελληνικά δερμάτινα σανδάλια με μια πιο ανανεωμένη  πνοή θηλυκότητας και αισθητικής» αναφέρουν οι δημιουργοί του.

Τα σανδάλια είναι φτιαγμένα στην Κύπρο από έμπειρους τεχνίτες χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές οι οποίες υπάρχουν από αιώνες πριν.


« Θέλοντας να αναδείξουμε την χώρα μας στο εξωτερικό έχουμε κάνει μια εξαγωγή στην Αμερική με τα αρχαιοελληνικά χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια μας. Δόθηκε ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή τόσο στην λεπτομέρεια όσο και στην ποιότητα την οποία ο κόσμος θα γνωρίσει όταν αγοράσει ένα δικό μας χειροποίητο σανδάλι. Τα σανδάλια είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική και Κυπριακή ιστορία , μυθολογία και κάθε ένα  φέρει ένα όνομα από ένα νησί  της Ελλάδας η ένα αξιοθέατο της Κύπρου. Κάθε σανδάλι είναι φτιαγμένο με ποιοτικά δέρματα».
Η πάνω και κάτω σόλα  είναι από 100% γνήσιο δέρμα, με ιδιαίτερο σχεδιασμό, και τεχνικές όπως πλέξιμο στο χέρι, ζωγραφισμένες στο χέρι κεραμικές πέτρες και αρχαιοελληνικού τύπου μεταλλικές πέτρες οι οποίες χρησιμοποιούνταν για κοσμήματα στην αρχαία Ελλάδα και Κύπρο.


Μπορείς να βρεις τη συλλογή στο www.themerakicompany.com (Αμερική και  Κύπρο) και την υπόλοιπη Ευρώπη στο www.themerakicompany.eu.

Για τις  επόμενες σεζόν οι δημιουργοί του brand προτίθενται να βάλουν κάποια μοντέλα και σε τοπικές boutique.


Οσο για το όραμα τους είναι να εμπλουτίσουν την συλλογή τους με περισσότερα accessories, με μια παιδική σειρά και μια αντρική σειρά.         
  Σύμβολο της μάρκας η μέλισσα πάνω σε μια αρχαιοελληνική ασπίδα.


«Οι μέλισσες είναι εργατικές και συνυπάρχουν σε αρμονία και ζουν σαν μια μονάδα ,υποδεικνύοντας την δύναμη της δημιουργικότητας και της ομαδικότητας. Ζουν με μεράκι και το σύμβολο μας είναι μια υπενθύμιση για να κάνουμε το ίδιο. Η μέλισσα μας καθοδήγα να απομονώνουμε το μελί της ζωής μας και να κάνουμε τις ζωές μας πιο γόνιμες και παραγωγικές όσο ο ήλιος λάμπει» τονίζουν οι δημιουργοί της μάρκας.

Tags παπούτσια, THE MERAKI COMPANY, ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ, σανδαλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1968 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3285 s // Total time: 3.5253 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X