Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο;


Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο;

Για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις την τελευταία στιγμή, η DELSEY σας θυμίζει τι είναι το πιο σημαντικό σχετικά με τους κανονισμούς αποσκευών.

Πρώτα απ΄όλα ελέγξετε τους συγκεκριμένους όρους αποσκευών της αεροπορικής σας εταιρίας, όπως αυτά αναγράφονται στο εισιτήριο σας ή στην ιστοσελίδα της εταιρίας.  Αυτοί  μπορεί  να διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό, την τάξη ή τον τύπο εισιτηρίου.



Περιορισμοί σχετικά με τις αποσκευές καμπίνας

  • Μπορείτε να κρατάτε μία αποσκευή ή / και αξεσουάρ (τσάντα χειρός, φωτογραφική μηχανή, laptop) πάνω στο αεροσκάφος χωρίς χρέωση. 
  • Σύμφωνα με το ΙΑΤΑ (Διεθνής  Ένωση Αερομεταφορών), οι μέγιστες διαστάσεις για αποσκευές καμπίνας (συμπεριλαμβανομένων των τροχών, χερουλιών και τσεπών) είναι 56 x 45 x 25 cm (δείτε τον σχετικό πίνακα με περισσότερες λεπτομέρειες στο http://www.delsey.com.cy/the-experience/delsey-tips/standardized-luggage.
  • Το συνολικό βάρος είναι συνήθως μεταξύ 10 και 12 κιλών.
  • Τηρήστε σχολαστικά τους κανονισμούς σχετικά με τα υγρά προϊόντα (λιγότερο από 100mL το κάθε ένα και όλα φυλαγμένα μαζί σε μία διάφανη πλαστική τσάντα με διαστάσεις 20 * 20 εκ.) και τα υλικά ή τα επικίνδυνα αντικείμενα που απαγορεύονται επάνω στο αεροσκάφος. 
  • Κανονισμοί που διέπουν τις checked-in αποσκευές 
  • Οι αποσκευές που μπορείτε να κάνετε check-in δωρεάν περιορίζονται σε συγκεκριμένο βάρος και διέπονται από 2 τρέχοντα εφαρμοσμένα συστήματα.
  • Το σύστημα ‘συνολικού βάρους’ σας επιτρέπει να μεταφέρετε απεριόριστο αριθμό αποσκευών, με μόνο το συνολικό βάρος να λαμβάνεται υπόψη: από 20 έως 30 κιλά συνήθως για την οικονομική θέση.
  • Το σύστημα ‘αριθμού’ σας επιτρέπει να μεταφέρετε από μία έως τρεις αποσκευές ανάλογα με την κλάση του εισιτηρίου, ενώ η κάθε μία δεν πρέπει να ξεπερνά τα 23 κιλά και οι συνολικές της διαστάσεις να μην υπερβαίνουν τα 158 εκ. (κανονισμοί του IATA).
  • Συμβουλευτείτε την αεροπορική σας εταιρία σχετικά με τα κόστη που προκύπτουν από επιπλέον αποσκευές ή / και επιπλέον βάρος καθώς και για την μεταφορά ειδικών φορτίων (μουσικών οργάνων, αναπηρικών καρεκλών, ιστιοσανίδων, σκι κλπ.).
  • Νοείται πως πρέπει να συμμορφώνεστε αυστηρά με τη λίστα απαγορευμένων προϊόντων ή αυτών που υπόκεινται σε περιορισμούς.
  • Με τις αποσκευές σας να βρίσκονται σε αυστηρή συμμόρφωση με όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, η διαδικασία του check-in θα κυλήσει απόλυτα ομαλά και οι ουρανοί θα είναι έτοιμοι να τους κατακτήσετε. Καλό σας ταξίδι και καλές διακοπές!!!

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στις αποσκευές επισκεφθείτε το www.delsey.com.cy

Tags Ταξιδι, αεροπλάνο, βαλιτσα, αποσκευες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0441 s (249 Queries.) // Parse time: 1.1441 s // Total time: 3.1882 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X