Nέο ριάλιτι: οι συμμετέχοντες ψάχνουν γυμνοί τον έρωτα [βίντεο]


Nέο ριάλιτι: οι συμμετέχοντες ψάχνουν γυμνοί τον έρωτα [βίντεο]

Απ’ ότι φαίνεται οι Αμερικάνοι δεν σταματούν να σκέφτονται ιδέες για τα νέα τους ριάλιτι παρουσιάζοντας ολοένα και πιο προκλητικά project. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να στήσουν ραντεβού σε αγνώστους οι οποίοι είναι γυμνοί.

Η παραγωγή ισχυρίζεται ότι το ριάλιτι έχει ως σκοπό τον… ρομαντισμό χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα ενώ απώτερος σκοπός είναι να βρεθεί το ιδανικό ταίρι των συμμετεχόντων. Στο τέλος κάθε ωριαίου επεισοδίου μάλιστα τα δυο πρόσωπα αναλύουν τι έμαθαν από τα ραντεβού και τους ίδιους τους αυτούς τους πριν πάρουν τις αποφάσεις τους για τα πιθανά τους ταίρια.

Ο μόνος ντυμένος άνθρωπος που εμφανίζεται στις κάμερες είναι η παρουσιάστρια η οποία σε συνέντευξη της είχε πει πως θα ήταν πιθανό να συμμετέχει στο ριάλιτι εάν και εφόσον δεν ήταν παντρεμένη ενώ αυτοχαρακτηρίστηκε ανοιχτόμυαλη. Και μπορεί σε αυτή τη μορφή να το βλέπουμε πρώτη φορά, ωστόσο το Discovery έχει δύο προγράμματα επιβίωσης όπου όλοι είναι γυμνοί το «Naked Castaway» και το «Naked and Afraid» και από ότι φαίνεται αυτή είναι η νέα μόδα των ριάλιτι.

Tags ριάλιτι, Τηλεοραση, γυμνοι, ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9768 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5274 s // Total time: 3.5042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X