Σνακ μέχρι 150 θερμίδες


Σνακ μέχρι 150 θερμίδες

Ένα μικρό και λαχταριστό σνακ που δεν θα σας προσθέσει πολλές θερμίδες. Η παρακάτω  λίστα είναι γεμάτη με σημαντικές επιλογές από ελαφριά σνακ.  

20 Ελιές
Αν σας αρέσει να ροκανίζετε κάτι  με ποτήρι του κρασιού, γιατί να μην προτιμήσετε τις ελιές από τα πατατάκια; 20 ελιές έχουν μόλις 68 θερμίδες και είναι μια πολύ πιο υγιεινή επιλογή.

14 Αμύγδαλα
Eίναι ένα τέλειο σνακ για το γραφείο, όταν χρειάζεστε κάτι για να ξεγελάστε τη πείνα σας. Τα 14 αμύγδαλα έχουν 98 θερμίδες, είναι από τους πιο θρεπτικούς ξηρούς καρπούς και  αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε, μαγνησίου, πρωτεΐνης και φυτικών ινών. Επιπλέον, περιέχουν μονοακόρεστα λίπη (MUFA), που είναι απαραίτητα για τη προστασία από τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Ποπ κορν
Ένα χορταστικό σνακ με λίγες θερμίδες, ένα φλιτζάνι ποπ κορν έχει μόνο 33 θερμίδες. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και επειδή  είναι τραγανό προκαλεί γευστική ικανοποίηση.

Ένα μήλο
«Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Τα μήλα είναι πλούσια σε διαλυτές φυτικές ίνες,  που βοηθάνε στην σωστή λειτουργία του εντέρου και μειώνουν τη χοληστερόλη. Βάλτε ένα μήλο στο φούρνο μαζί με κανέλα, και θα έχετε ένα γλυκό αλλά και υγιεινό σνακ.

Μαύρη σοκολάτα
Η μαύρη σοκολάτα περιέχει αντιοξειδωτικά, και μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης και στην πρόληψη καρδιαγγειακής νόσου. Είναι πολύ νόστιμο σνακ κάτω από 150 θερμίδες, 15 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα έχουν 84 θερμίδες.

Ψητοί ξηροί καρποί σόγιας
Tο tofu και άλλα τρόφιμα σόγιας περιέχουν οιστρογόνα-όπως ενώσεις που ονομάζονται ισοφλαβόνες , που πιστεύεται ότι καθυστερούν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Απολαύστε ξηρούς καρπούς σόγιας (ψητή σόγια), όπου 2 κουταλιές της σούπας έχουν 97 θερμίδες.

Σέλινο με φυστικοβούτυρο
Το φυστικοβούτυρο έχει πρωτεΐνες, φυλλικό οξύ και βιταμίνη Ε, και καθόλου trans λιπαρά. Αντ “αυτού, περιέχει  τα καλά λίπη: μονο-και πολυακόρεστα. Το σέλινο ενυδατώνει τον οργανισμό και είναι χαμηλό σε θερμίδες. Ένα  κομμάτι σέλινο με μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο και 9 σταφίδες, έχουν 122 θερμίδες.

Tags θερμίδες, ΣΝΑΚΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, εργασία, ελιές, ξηροι καρποι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2159 s (234 Queries.) // Parse time: 0.1999 s // Total time: 2.4158 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X