5 πράγματα που δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ στο γραφείο


5 πράγματα που δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ στο γραφείο

Το γραφείο απαιτεί ειδικό κωδικό ντυσίματος. Απέφυγε τα λάθη  

1. Καυτό σορτς
Μπορεί να είναι casual Friday ή να έχει 40 βαθμούς έξω αλλά καλό είναι να αφήσεις το σορτσάκι σου στην τσάντα της παραλίας και να επιλέξεις ένα παντελόνι που να κρύβει αρκετά. Κανείς δε θέλει να δει το πάνω μέρος των μηρών σου στο γραφείο. Ακόμα και αν ζεσταίνεσαι τόσο πολύ που σου περνάει από το μυαλό να το τολμήσεις, μην το κάνεις. Φόρεσε μία πένσιλ φούστα ή μία πιο αέρινη ή προτίμησε κάτι σε παντελόνι σε φαρδιά γραμμή που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο.

2. Λινό παντελόνι
Αυτό που στην παραλία φαίνεται σαν πολύ ντύσιμο στο γραφείο μπορεί να φαίνεται σαν λίγο ιδίως αν το λινό σου παντελόνι είναι διαφανές. Πέρα, όμως, από το ότι μπορεί να αποκαλύπτουν πολλά, τα λινά παντελόνια τσαλακώνονται πολύ εύκολα και πάρα πολύ με αποτέλεσμα να καταλήξεις με ένα όχι και τόσο επαγγελματικό λουκ στο τέλος της ημέρας.

3. Στράπλες
Μπορεί να σκέφτεσαι να το φορέσεις μέσα από ένα μπλέιζερ αλλά ακόμα και τότε το vibe που θα εκπέμπεις θα παραπέμπει πιο πολύ σε cocktail party παρά σε επαγγελματικό meeting. Από την άλλη μεριά ποιος θέλει να τραβάει όλη την ώρα τη μπλόυζα του πάνω ή στη χειρότερη περίπτωση να του ξεφύγει κάποια στιγμή μπροστά στο αφεντικό;

4. Σαγιονάρες
Ασχέτως πόσο άνετες είναι καλό είναι να μην φορέσεις ποτέ σαγιονάρες στο γραφείο σου. Ακόμα και αν ο χώρος της εργασίας σου είναι casual δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιεπαγγελματικό από το να περπατάς πάνω κάτω με τις σαγιονάρες σου. Φόρα τες αν θέλεις στη διαδρομή προς τη δουλειά για να είσαι άνετη και λίγο πριν φτάσεις άλλαξέ τες με ένα ζευγάρι παπούτσια.

5. Τοπ με πολύ λεπτά τιραντάκια
Μπορεί να ζεσταίνεσαι υπερβολικά πολύ αλλά στο γραφείο καλό είναι να μην δείχνεις τόσο πολύ δέρμα. Δε θέλεις να δείχνεις τόσο προχειροντυμένη στο χώρο της εργασίας σου και η αλήθεια είναι πως υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό: Να φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν σου.

Tags γραφειο, εργασία, ντυσιμο, ΣΟΡΤΣ, ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2967 s (228 Queries.) // Parse time: 2.2769 s // Total time: 4.5736 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X