Το Limegrove Spa & Fitness ανοίγει στη Μαρίνα Λεμεσού


Το Limegrove Spa & Fitness ανοίγει στη Μαρίνα Λεμεσού

Μια εξατομικευμένη ολιστική προσέγγιση ευεξίας, πάνω στη θάλασσα

Αυτές τις μέρες, το Limegrove ® Spa & Fitness στην Μαρίνα Λεμεσού ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό. Με το σύνθημα ‘Look Better.Feel Better.Live Better’, η μοναδική, ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση του Limegrove®, προσφέρει συνδυασμένα και ισορροπημένα οφέλη, μέσα από θεραπείες και τελετουργικά μασάζ, βελτίωση φυσικής κατάστασης, ομορφιά και διατροφή, σε ένα εμπνευσμένο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, στην καρδιά της Μαρίνας Λεμεσού, με απευθείας θέα στη θάλασσα, και μόνο λίγα βήματα μακριά από το πολυώροφο parking.

Στον νέο χώρο συμπεριλαμβάνεται day spa με πέντε αίθουσες θεραπειών για περιποίηση προσώπου και σώματος, θεραπευτικό και τελετουργικό μασάζ, χώρο χαλάρωσης, λουτρό ατμού και σάουνα, αποδυτήρια, Hair Spa & Salon, Nail Lounge, Health Bar που σερβίρει υγιεινά σνακ και χυμούς, καθώς και χώρους λιανικής πώλησης.

Τα μέλη του Fitness Club θα έχουν πρόσβαση στον τελευταίας τεχνολογίας χώρο άσκησης, με εξοπλισμό Technogym και βεράντα με θέα τη θάλασσα, σε επιλεγμένα μαθήματα γυμναστικής στο ευρύχωρο studio άσκησης, στην εξωτερική πισίνα 20 μέτρων με χώρους χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας, καθώς και στο εξωτερικό Health Bar της πισίνας. Οι ειδικευμένοι γυμναστές, οι personal trainers και ο διατροφολόγος, θα προσφέρουν την καθοδήγηση που ανοίγει το δρόμο για έναν πιο υγιή και καλύτερο τρόπο ζωής.

Για το κοινό, η περίοδος των εγκαινίων θα συνοδευτεί από εκπλήξεις και ειδικές προσφορές.

Το Limegrove ® αποτελεί ένα concept ευεξίας, δημιουργία της C & G Spa Creators Ltd, ειδικοί στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υλοποίηση και την διαχείριση βραβευμένων spa. Στο πελατολόγιό της, συμπεριλαμβάνονται διεθνή πολυτελή ξενοδοχεία και day spas.

Η C & G Spa Creators Ltd είναι επίσης ο επίσημος διανομέας σε Ευρώπη-Ρωσία - Μέση Ανατολή & Βόρεια Αφρική, της κορυφαίας Αυστραλιανής εταιρείας πέντε αστέρων LI'TYA, της φυσικής σειράς προϊόντων spa για το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα. Παρέχεται επίσης στο πελατολόγιο, εκτεταμένη εκπαίδευση, βοήθεια επιλογής προσωπικού και συμβουλευτική σχετικά με τη λειτουργία των spas.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.marina.limegrove.co

Tags Limegrove Spa & Fitness, Spa, fitness, μαρινα λεμεσου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0501 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4645 s // Total time: 2.5147 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X