Άνοιξε το ΑλφαΜεγα Convenience στη Μαρίνα Λεμεσού


Άνοιξε το ΑλφαΜεγα Convenience στη Μαρίνα Λεμεσού

Οι κάτοικοι και επισκέπτες της Μαρίνας Λεμεσού, αλλά και οι γείτονες της περιοχής του Κάστρου έχουν πλέον τον ιδανικό προορισμό τους για τα καθημερινά τους ψώνια. Από το Σάββατο 19 Ιουλίου άνοιξε τις πόρτες του το 11o κατάστημα ΑΛΦΑΜΕΓΑ των πρώτων κυπριακών υπεραγορών.

Το κατάστημα είναι 140 τετραγωνικά, προσαρμοσμένο στην αρχιτεκτονική της μαρίνας, και θα περιλαμβάνει 1700 περίπου κωδικούς, με τους οποίους ένα νοικοκυριό ή ένα πλήρωμα μπορεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Περιλαμβάνει αγαπημένα επώνυμα προϊόντα αλλά και ποιοτικά προϊόντα TESCO, προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΑΛΦΑΜΕΓΑ, AB και 365, δίνοντας την ευκαιρία στον πελάτη να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες από ένα ευρύτατο φάσμα τιμών.
Το κατάστημα θα μένει ανοικτό μέχρι αργά το βράδυ: Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ ενώ Παρασκευή μέχρι Κυριακή από τις 8 έως τις 11 το βράδυ, ενώ θα προσφέρει delivery και online παραγγελίες.

Σε μια περίοδο ύφεσης, οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να εφαρμόζουν το έντονο αναπτυξιακό τους πρόγραμμα, να δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης, ώθηση στην αγορά και προϋποθέσεις επανεκκίνησης της οικονομίας.

Τα ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι ο προορισμός για όλους, τώρα και στη Μαρίνα Λεμεσού!

Tags Αλφα Μεγα, μαρινα λεμεσου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5261 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6374 s // Total time: 4.1635 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X