Τέτα Καμπουρέλη: «Ο Χρήστος Δάντης ήταν ερωτευμένος μαζί μου»


Τέτα Καμπουρέλη: «Ο Χρήστος Δάντης ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Τι δήλωσε η ίδια;

Μετά τη συμμετοχή της στο "Πρωινό mou", την είδαμε να κερδίζει τις εντυπώσεις στο J2US, ενώ πολύς λόγος έγινε και για τις ομοιότητές της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Τέτα Καμπουρέλη ήθελε από μικρή να γίνει ηθοποιός και μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη: «Το είχα το μεράκι από μικρή, γι’ αυτό και μέχρι τα δεκάξι μου συμμετείχα στο ‘Θεατρικό παιχνίδι’, μία θεατρική ομάδα που βρισκόταν στο Δήμο Καισαριανής, τη συνοικία που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Μάλιστα, συμπρωταγωνιστής μου, σε αρκετές παραστάσεις ήταν ο Χρήστος Βλαχάκης, ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής που έκανε καριέρα ως Χρήστος Δάντης. Μία από τις παραστάσεις που είχαν γνωρίσει επιτυχία ήταν ‘Ο Γιάννης θέλω κι άλλο’, όπου ο Χρήστος έκανε τον πλεονέκτη Γιάννη και εγώ την αφηγήτρια.», εξομολογήθηκε στο Down Town.

Όσο για την αποκάλυψη, η Τέτα Καμπουρέλη συνέχισε λέγοντας: «Μάλιστα, ο Χρήστος, όταν μεγαλώσαμε μου αποκάλυψε πως όταν ήμασταν παιδιά, ήταν ερωτευμένος μαζί μου, αλλά εγώ δεν το είχα καταλάβει. Παράλληλα, πήγαινα και σε χορωδία, γιατί μου άρεσε και το τραγούδι, αλλά στα 18 μου ήμουν ήδη παντρεμένη με παιδί, οπότε οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες έμειναν πίσω».

Tags Τέτα Καμπουρέλη, Χρήστος Δάντης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2577 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3435 s // Total time: 2.6012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X