HotelsCombined: Πολύ κοντά σε μια δεύτερη νίκη!


HotelsCombined: Πολύ κοντά σε μια δεύτερη νίκη!

Το HotelsCombined κάνει ταυτόχρονη αναζήτηση και σύγκριση ξενοδοχειακών προσφορών από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα site. Χάρις σε εσάς πέρυσι ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία στον κόσμο ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στα Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού. Φέτος είναι και πάλι υποψήφιο στην ίδια κατηγορία και με τη δική σας βοήθεια μπορεί να φθάσει ξανά στην κορυφή του κόσμου!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ στο παρακάτω link και στην συνέχεια αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας μπορείτε να ψηφίσετε το HotelsCombined στην κατηγορία World's Leading Hotels Price Comparison Website.

http://bit.ly/VoteHotelsCombined2014

Με πάνω από 800.000 καταλύματα σε όλο τον κόσμο και διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 γλώσσες, το HotelsCombined κάνει τη διαφορά γιατί σε αντίθεση με όλα τα γνωστά site online κρατήσεων, με μία μόνο αναζήτηση εμφανίζει τις τιμές από εκατοντάδες διαφορετικές ιστοσελίδες εντοπίζοντας για εσάς τις καλύτερες προσφορές του διαδικτύου. Επειδή στις μέρες μας ο χρόνος και το χρήμα είναι πολύτιμα το HotelsCombined έρχεται να δώσει τη λύση με την πρωτοποριακή εφαρμογή HotelsCombined για κινητά και tablet. Κατεβάστε την τώρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και βρείτε αμέσως το καταλληλότερο κατάλυμα στην χαμηλότερη τιμή εφαρμόζοντας μερικά από τα δεκάδες φίλτρα αναζήτησης. Επιλέξτε ξενοδοχείο με βάση το εύρος τιμών, την απόστασή του από σημεία ενδιαφέροντος, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Αν έχετε λοιπόν επισκεφθεί την ιστοσελίδα ή έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή δεν έχετε παρά να ψηφίσετε και να βοηθήσετε το HotelsCombined να εξασφαλίσει τη δεύτερη συνεχή νίκη του στα φετινά «Όσκαρ του παγκόσμιου Τουρισμού». Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 26 Οκτωβρίου 2014, οπότε βιαστείτε!


http://hcombined.com/17Xcl9E για android
http://hcombined.com/18jesbu για iphone

Tags Hotels Combined


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2746 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2806 s // Total time: 2.5552 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X