Red Carpet Emmy Awards: Ποιες εντυπωσίασαν


Red Carpet Emmy Awards: Ποιες εντυπωσίασαν

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες βραδιές απονομής τηλεοπτικών βραβείων καθώς είναι πολλοί που τα χαρακτηρίζουν τα Oscar της τηλεόρασης.

Η τελετή απονομής των βραβείων Emmy πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο Nokia Theatre στο Los Angeles. Όπως και κάθε χρονιά  έτσι και φέτος βραβεύτηκαν οι καλύτερες παραγωγές και ερμηνείες της αμερικανικής τηλεόρασης. Πέραν όμως από το ενδιαφέρον που συγκεντρώνουν, για το ποιος τελικά είναι αυτός που θα καταφέρει τελικά να κρατήσει το βραβείο στα χέρια του, ένας ακόμη λόγος που συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας είναι και οι εμφανίσεις που γίνονται στο κόκκινο χαλί από τις λαμπερές εκπροσώπους της διεθνούς showbiz. Το I love style ξεχώρισε τις αγαπημένες του και σου τις παρουσιάζει.

Heidi Klum
Απόλυτα sexy με maxi δημιουργία με αποκαλυπτικά σχισίματα. Το φόρεμά της είχε την υπογραφή του Alexander Vaultier, τα σανδάλια της εκείνη της Charlotte Olympia ενώ τα κοσμήματά της ήταν του οίκου Lorraine Schwartz. Αν και 39 χρονών η Heidi Klum έχει ακόμη τον τρόπο να εντυπωσιάζει και να προκαλεί σχόλια θαυμασμού.

Nicole Kidman
Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα από την επόμενη καλοκαιρινή συλλογή του Antonio Berardi εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί η Nicole Kidman. Από τις πιο ωραίες λεπτομέρειες του φορέματος η αντίθεση του λευκού με το γαλάζιο αλλά και το σχήμα που δημιουργούσαν οι πέτρες. Hairstyling και μακιγιάζ ταίριαζαν ιδανικά με το σύνολο.  

Claire Danes
Minimal εμφάνιση από την πέντε μηνών έγκυο Claire Danes που επέλεξε δημιουργία του Alber Elbaz για τον οίκο Lanvin. Το κίτρινό χρώμα ήταν εντυπωσιακό και έδινε περισσότερη λάμψη στη γλυκιά ηθοποιό. Τα σανδάλια που επέλεξε ήταν Barbara Bui.

January Jones
Από τις πιο αγαπημένες μας εμφανίσεις. Η January Jones ήταν υπέροχη μέσα στην εντυπωσιακή δημιουργία του Zac Posen που συνδύασε με κοσμήματα και clutch Cartier και Christian Louboutin peep toes.

Ginnifer Goodwin
Από τις πιο θεατρικές εμφανίσεις της βραδιάς. Η Ginnifer Goodwin επέλεξε Monique Lhuillier gown που συνδύασε με Christian Louboutin γόβες, Rona Pfeiffer κοσμήματα και Ferragamo clutch. Σίγουρα η 34χρόνη ηθοποιός υποστήριξε και ανέδειξε στο κόκκινο χαλί το συγκεκριμένο φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο, κάτι που πολύ λίγες θα μπορούσαν.

Julianne Hough
Από τις πιο εντυπωσιακές η 23χρόνη ηθοποιός Julianne Hough  με φόρεμα Georges Hobeika‘s Fall-Winter 2012-13 από την couture συλλογή. Η clutch bag που επέλεξε ήταν του οίκου Judith Leiber και τα κοσμήματα από τον οίκο Norman Silverman.

Julianne Moore
Την απολαύσαμε σε εκατοντάδες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και όμως δεν θα σταματήσουμε ποτέ να εκθειάζουμε το στυλ και την ομορφιά της. Με Christian Dior Couture δημιουργία η Julianne Moore ήταν για άλλη μία φορά υπέροχη. 

Jessica Pare
Μια εμφάνιση που λατρέψαμε το hair style και το μακιγιάζ που ταίριαζαν μοναδικά με τη λευκή δημιουργία custom made από το Jason Wu. Τα σανδάλια ήταν επίσης Jason Wu , η clutch Christian Louboutin και τα κοσμήματα Bulgari.

Tags κοκκινο χαλι, emmy, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5305 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2157 s // Total time: 2.7461 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X