Σειρά Περιποίησης Προσώπου Bioten Skin Moisture


Σειρά Περιποίησης Προσώπου Bioten Skin Moisture

Ενυδατώστε και αναζωογονήστε το δέρμα σας με το άγγιγμα της φύσης!

Η σειρά προσώπου Βioten Skin Moisture αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης προσώπου βασισμένο στη βαθειά γνώση της δύναμης της φύσης και την επιστημονική εξειδίκευση, προσφέροντας στο δέρμα σας αποτελεσματική ενυδάτωση και καθαρισμό για το κανονικό και ξηρό δέρμα. Ειδικά αυτή την περίοδο μετά την επίσκεψη μας στην παραλία η ενυδάτωση του προσώπου μας είναι άκρως απαραίτητη. Οι φόρμουλες της σειράς είναι εμπλουτισμένες με 100% φυσικά συστατικά όπως το εκχύλισμα κυδωνιού και βαμβακιού προερχόμενα από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, που διασφαλίζουν τη διατήρηση των δραστικών τους ουσιών.

Οι φόρμουλες εμπλουτίζονται επιπλέον με το Hydro - Nutrient, ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, προσφέροντας άμεση και παρατεταμένη ενυδάτωση έως 24 ώρες αυξάνοντας την αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα σας.

Η σειρά αποτελείται από κρέμες και καθαριστικά προσώπου ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τα οποία όταν χρησιμοποιούνται ως σύστημα περιποίησης μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητά τους στο δέρμα: Κρέμες προσώπου 24ωρης ενυδάτωσης, γαλακτώματα καθαρισμού, τονωτικές λοσιόν, λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών, μαντηλάκια καθαρισμού, gel καθαρισμού και απολεπιστική κρέμα.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν paraben, paraffin και χρωστικές.

Tags BIOTEN SKIN MOISTURE, προσωπο, ενυδατωση, Ομορφια, bioten, face, beauty, hydration


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4471 s (231 Queries.) // Parse time: 2.2910 s // Total time: 4.7381 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X