Hand-made t-shirts by Angel Xelena


Hand-made t-shirts by Angel Xelena

Αγγελικές δημιουργίες με άταχτες διαθέσεις

Πήρε κρόσια, λουριά, σύρματα, φτερά, αλυσίδες, δέρματα, ύφασμα και άφησε τη φαντασία της να οργιάσει.

Με αστείρευτο ενθουσιασμό και πάθος για τη μόδα η Έλενα Χαραλάμπους ξεκίνησε πριν από τρία περίπου χρόνια να δημιουργεί μοναδικά κομμάτια, έξω από τα στεγανά του highstreet fashion και των τάσεων της εποχής. 

Η αρχή για το brand Angel Xelena έγινε το 2011, χωρίς εταιρικό πλάνο και χωρίς προγραμματισμό... Η Έλενα μαζί με στενές της φίλες αποφάσισαν να διοργανώσουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση παρουσιάζοντας και πουλώντας χειροποίητες δημιουργίες. Με ουραγό τη μητέρας της και την μακροχρόνια εμπειρία της στη ραπτική ένιωσε πως ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσει και η ίδια το ταλέντο της δημιουργώντας τα πρώτα της ξεχωριστά, μοντέρνα και σούπερ στιλάτα μπλουζάκια.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες τους και από τότε ξεκίνησε ένα πάρτι δημιουργίας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Από τότε, το brand παρουσιάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου εξατομικευμένες δημιουργίες.

Για την κάθε πελάτισσα υπάρχει ένα κομμάτι και μοναδικό, ενισχύοντας το προσωπικό της στυλ, απόλυτα ξεχωριστό και με μπόλικη τρέλα. Αυτή είναι η υπόσχεσή του Angel Xelena.

Τα υλικά για τις δημιουργίες, όπως και η φαντασία, είναι αστείρευτα, εξού και μόλις δεις κομμάτια της τα αναγνωρίζεις με τη πρώτη. Αρχικά σήμα κατατεθέν ήταν τα κρόσσια και τα λουριά όμως δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί.

Κομμάτια που ξεχωρίζουν, με άποψη και στυλ αλλά που αρνούνται να ακολουθήσουν τη μόδα των πολλών. Εκεί όπου η μόδα ξεθωριάζει μένει πάντα το στυλ είχε πει η Coco Chanel και το στυλ επιβάλει μοναδικότητα και φαντασία.

Φέτος, όπως και κάθε φορά τα τελευταία τρία χρόνια το Angel Xelena θα συμμετέχει στο Flying Away Festival στο στάδιο του Ορφέα από τις 5 ως τις 7 Σεπτεμβρίου, εκεί η Έλενα θα περιμένει με τη νέα της συλλογή, με πολύ ενθουσιασμό και με το πάντα αστραφτερό της χαμόγελο. Φέτος, θα βρείτε αρκετά κομμάτια σε μια πιο ρομαντική διάθεση, αλλά και τις σταθερές rock δημιουργίες της. Κιμονό, γιλέκα, κορμάκια, φούστες, φορέματα και εκρηκτική διάθεση.

Facebook: Hand-made Tshirts & Accessories by Angel Xelena
Instagram: @angelxelena

Tags t-shirt, Angel Xelena, μόδα, μπλουζα, μπλουζάκι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7718 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3450 s // Total time: 3.1167 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X