Zewa Aqua Tube: H «καινοτομία του αιώνα» στο χαρτί υγείας


Zewa Aqua Tube: H «καινοτομία του αιώνα» στο χαρτί υγείας

Η SCA, ηγέτιδα εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής, χαρτικών και δασικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο, και ο διανομέας της στην κυπριακή αγορά Argosy Trading Company Ltd, παρουσιάζουν το Zewa Aqua Tube®, το μοναδικό υδατοδιαλυτό χαρτο-κύλινδρο χαρτιού υγείας.

Το Zewa Aqua Tube® είναι ο μόνος υδατοδιαλυτός, βιοδιασπώμενος και ανακυκλώσιμος χαρτο-κύλινδρος για χαρτί υγείας, ο οποίος προσφέρει στους καταναλωτές έναν εναλλακτικό τρόπο απόρριψης του χαρτο-κυλίνδρου. Η υδατοδιαλυτότητα του Zewa Aqua Tube® έχει επικυρωθεί από ανεξάρτητο Ινστιτούτο που απέρριψε περισσότερους από 10.000 κυλίνδρους κατά το στάδιο ελέγχου και επιβεβαίωσε ότι ο χαρτο-κύλινδρος διαλύεται σε όλες τις περιπτώσεις. 100% ασφαλές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Zewa Aqua Tube® αποτελεί την επανάσταση στην κατηγορία του χαρτιού υγείας.

Έπειτα από έρευνες στο Βέλγιο, στη Γαλλία και στην Ισπανία που έδειξαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών θα ήθελε ένα χαρτο-κύλινδρο που απορρίπτεται στη λεκάνη και διαλύεται στο νερό, με κύριο λόγο την πρόσθετη διευκόλυνση (38%) που προσφέρει, η SCA Hygiene Products προχώρησε στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης καινοτομίας, η οποία εφαρμόζεται ήδη και στους 5 κωδικούς προϊόντων ρολών υγείας του brand Zewa της SCA. Επιπλέον, οι έρευνες έδειξαν ότι η διευκόλυνση θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης (σε ποσοστό πάνω από το 70% στη Ρωσία).

Η σειρά Zewa Aquatube περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:
- Zewa Plus δίφυλλο
- Zewa Deluxe Chamomile, τρίφυλλο με άρωμα χαμομήλι
- Zewa Deluxe Kids, τρίφυλλο με όμορφο παιδικό σχεδιασμό
- Zewa Deluxe Big Roll, τρίφυλλο με 50% παραπάνω προϊόν
- Zewa Exclusive, τετράφυλλο

Tags zewa, χαρτι υγειας, Σπιτι, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6122 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2566 s // Total time: 2.8688 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X