Πανικός σε γνωστή καφετέρια των νοτίων προαστίων στην Αθήνα! Ποιοι άνδρες της showbiz έπαιξαν μπουνιές για τα μάτια της Σπανού;


Πανικός σε γνωστή καφετέρια των νοτίων προαστίων στην Αθήνα! Ποιοι άνδρες της showbiz έπαιξαν μπουνιές για τα μάτια της Σπανού;

Τι συνέβη;

Αυτόπτες μάρτυρες ενός καβγά άνευ προηγούμενου αλλά με πολλά προηγούμενα, μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του Γιάννη Αποστολάκη έγιναν όσοι βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες σε καφέ των νοτίων προαστίων.

Ένα νέο ζευγάρι στην πόλη, η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης απολάμβαναν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Ciao", τον καφέ τους όταν την εμφάνιση του έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Όσοι δεν γνώριζαν τη σχέση των τριών πρωταγωνιστών δεν πήγε πουθενά το μυαλό τους. Οι γνωρίζοντες όμως, στη συνάντηση αυτή... πάγωσαν.

Και δεν είχαν και άδικο! Κατά τα λεγόμενα των παρόντων μια έκφραση αμηχανίας σχηματίστηκε στα πρόσωπα του ζευγαριού. Πιο χαλαρός στη συνάντηση αυτή φάνηκε να ήταν το μοντέλο-πανελίστας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ανενόχλητος κάθισε μερικά τραπέζια κοντά σε εκείνους.

Κάποια χρονική στιγμή σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν οι θαμώνες, ο τηλεοπτικός μάγειρας σηκώθηκε από τη θέση του κατευθυνόμενος στο τραπέζι του μοντέλου, για να του ζητήσει εξηγήσεις. Τα πνεύματα δεν άργησαν να φουντώνουν και από τη στάση σώματος ως μαινόμενοι ταύροι που είχαν πάρει οι δυο άντρες, δεν άργησαν να καταλάβουν ότι στηνόταν καυγάς. Κάνοντας λόγο για περίεργες ματιές και γκριμάτσες από την πλευρά του Αλεξάνδρου προς το ζευγάρι.

Κάποιοι έσπευσαν να μπουν ανάμεσα τους και να τους χωρίσουν. Η Ελισάβετ Σπανού που έτρεξε και εκείνη να ηρεμήσει τα πνεύματα, τραβούσε τον σύντροφο της από το χέρι να φύγουν. Ευτυχώς για να μην ακολουθήσουν τα χειρότερα εκείνος την άκουσε και το ζευγάρι αποχώρησε από το μαγαζί. Στα πηγαδάκια που στήθηκαν λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν κάτι αναμενόμενο να συμβεί, γιατί όλοι θυμήθηκαν τις καυστικές δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν από τα ΜΜΕ έμαθε ότι ενώ ήταν σε σχέση, εκείνος έκανε παράλληλο δεσμό με την Τόνια Σωτηροπούλου!

Tags ελισαβετ σπανου, Γιάννης Αποστολάκης, δημητρης αλεξανδρου, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4451 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5249 s // Total time: 2.9700 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X