Ποιου top model το στήθος έγινε ποτήρι σαμπάνιας;


Ποιου top model το στήθος έγινε ποτήρι σαμπάνιας;

 Το αριστερό στήθος της Κέιτ έδωσε το σχήμα του σε αφιερωματικό ποτήρι σαμπάνιας.  

Εκείνη επέλεξε να φάει με τον σύζυγό της Τζέιμι Χινς και στενούς φίλους το μεσημέρι των 40ων γενεθλίων της στο εστιατόριο 34 στο Μέιφερ του Λονδίνου και εν συνεχεία το αγαπημένο των super model εστιατόριο για να τιμήσει τα 40 χρόνια της Κέιτ Μος και τη συμπλήρωση 25 χρόνων καριέρας στη βιομηχανία της μόδας συνεργάστηκε με τη βρετανίδα γλύπτρια -και κόρη του ζωγράφου Λουσιέν Φρόιντ- Τζέιν Μακ Άνταμ Φρόιντ για τη δημιουργία επετειακών ποτηριών σαμπάνιας, που έχουν το σχήμα του αριστερού στήθους του μοντέλου.

Το μέγεθος του καλοσχηματισμένου ποτηριού σε νούμερο κουπ αντιστοιχεί στο 34Α -το νούμετο σουτιέν της Κέιτ-, είναι ταγιαριστό με γεωμετρικά σχέδια αρ ντεκό αισθητικής, ενώ στη βάση του έχει χαραγμένη της υπογραφήτης Μος και τη χαρακτηριστική καρδούλα που τη συνοδεύει.

Το περίφημο ποτήρι που εκτός από αρ ντεκό σκαλίσματα έχει στη βάση του χαραγμένη και την υπογραφή της Κέιτ.


Στο δρόμο που χάραξε η Μαρία-Αντουανέτα, της οποίας το αριστερό στήθος είχε προσφέρει το σχήμα του για τη δημιουργία του πρώτου ποτηριού σαμπάνιας, η Μος δήλωσε "ενθουσιασμένη που συμμετείχε σ' αυτό το πρότζεκτ -τι τιμή να συγκρίνομαι με τη Μαρία-Αντουανέτα, που ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και σκανδαλώδης προσωπικότητα. Η σαμπάνια ανέκαθεν συνδεόταν με εορταστικές και χαρούμενες περιστάσεις και διασκέδασα δημιουργώντας αυτό το όμορφο ποτήρι".

Το 34 Restaurant στο Μέιφερ του Λονδίνου είναι το αγαπημένο celebrities και super models, όπως η Κάρα Ντελεβίν.


Το ποτήρι θα κάνει το ντεμπούτο του στο Emin Room του ρεστοράν 34 και οι θαμώνες του εστιατορίου, αλλά και των αδελφών αυτού -The Ivy, Daphne's, Scott's και The Club at The Ivy- θα έχουν την ευκαιρία να πίνουν τη σαμπάνια τους από το στήθος της Κέιτ από τις 8 Οκτωβρίου.


Το 34 Restaurant επέλεξε η Μος για εορταστικό μεσημεριανό με τον Τζέιμι Χινς και στενούς φίλους της την ημέρα των 40ων γενεθλίων της τον περασμένο Ιανουάριο.

Tags σαμπανια, ποτηρι, Kate Moss


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7976 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2920 s // Total time: 3.0897 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X