Ρίξτε τα κιλά των διακοπών


Ρίξτε τα κιλά των διακοπών

Διακοπές τέρμα, περάσαμε καλά και εδώ πάλι είμαστε με κάποια έξτρα, ίσως, αμαρτωλά κιλάκια. Κανένα πρόβλημα! Πάμε πίσω στο γυμναστήριο και σε λίγο θα είναι κι αυτά παρελθόν.  

Πρώτος μας στόχος είτε είμαστε αρχάριοι είτε επιστρέφουμε σε πρόγραμμα εκγύμνασης μετά τις διακοπές είναι να επιλέξουμε γυμναστήριο που να πληροί τις προδιαγραφές και να διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό. Μόνο έτσι θα έχουμε ασφαλή αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα αρχίζουμε σωστά και προσεγμένα:   

• Οι πρώτες μέρες να περιλαμβάνουν ήπια άσκηση χωρίς πολλές αντιστάσεις.
• Η μικρής διάρκειας άσκηση με υψηλό ρυθμό εκτέλεσης προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα στην περίοδο προσαρμογής.
• Αποφύγετε τους τραυματισμούς κάνοντας αρχικά καλό ζέσταμα και λίγες απλές διατάσεις.
• Αμέσως μετά κάντε το πρόγραμμά σας, σε συνεννόηση με τον γυμναστή, αρχίζοντας με λίγα κιλά στις ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη. 
• Αν βαριέστε τον κλασικό διάδρομο και τα λοιπά όργανα, τότε δοκιμάστε προγράμματα στις τάξεις του γυμναστηρίου, ανάλογα με τις επιδιώξεις, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η ποικιλία είναι τεράστια σε τάξεις, όπως, aerobic, pilates, bokwa, abs and hips, body sculpture και πολλά άλλα.
• Μπορείτε, πάλι, στο πλαίσιο της νέας αυτής αρχής του Σεπτέμβρη, να προχωρήσετε εναλλακτικά. Δεδομένου ότι έχετε βάλει στο πρόγραμμά σας τα αερόβια μηχανήματα του γυμναστηρίου, δοκιμάστε να κάνετε γύρω στα 40 λεπτά αερόβιας άσκησης, εναλλάσσοντας τον διάδρομο με το ελλειπτικό και το ποδήλατο.
• Μια άλλη εναλλακτική και καλή λύση για το ξεκίνημα στο γυμναστήριο είναι, επίσης, το κυκλικό πρόγραμμα. Με αυτό επαναφέρουμε ολόκληρο το σώμα σε μια στοιχειώδη φυσική κατάσταση, εξασκώντας συντονισμένα όλες τις μυικές του ομάδες.
Καλή αρχή, λοιπόν, και ακόμη καλύτερη συνέχεια…

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
GROUP & PERSONAL TRAINER
Salto Health and Fitness
saltohealthandfitness@hotmail.com

Tags γυμναστικη, κιλά, θερμίδες, Διακοπές, καλοκαιρι, περιττά κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1374 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3559 s // Total time: 3.4933 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X