H θρυλική Jackie bag επανακυκλοφορεί με μούσα την Kate Moss


H θρυλική Jackie bag επανακυκλοφορεί με μούσα την Kate Moss

Όλες οι πληροφορίες για το εντυπωσιακό project της Gucci. Plus: To video της καμπάνιας με πρωταγωνίστρια την Kate Moss.  

To διάσημο super-model θα πρωταγωνιστήσει στο βίντεο της νέας καμπάνιας Gucci που είναι αφιερωμένη στην επανέκδοση της θρυλικής Jackie Bag. H τσάντα που εμπνεύστηκε από την Jackie Kennedy-Onassis κυκλοφορεί και πάλι και η αλήθεια είναι οτι η συμμετοχή ενός επίσης θρύλου της πασαρέλας δε θα μπορούσε παρά να είναι η πιο ταιριαστή επιλογή.

 

Το σενάριο εκτυλίσσεται στη Ρώμη, όπου η Moss εμπλέκεται σε ένα παιχνίδι με τους paparazzi θυμίζοντας έντονα τον τρόπο που οι φωτογράφοι συνελάμβαναν τη Jackie O όταν αυτή κρατούσε σχεδόν πάντα την αγαπημένη της τσάντα.

Η Frida Giannini, creative director της Gucci δήλωσε για το εν λόγω project: “Πάντα θαύμαζα την Kate Moss, είναι ένα είδωλο της εποχής μας, μια ανεξάρτητη trendsetter του παρόντος και του μέλλοντος. Ο λόγος που είναι η προσωποποίηση της νέας collection είναι απλά οτι πρόκειται για μια γυναίκα που ολοφάνερα ντύνεται για να ευχαριστήσει τον εαυτό της και όχι τους γύρω της.”.

Στο φιλμ, η Kate ταξιδεύει στο πλευρό του Clement Chabernaud μαζί με όλη την ταξιδιωτική σειρά Gucci, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια πολυτελή απόδραση και χρησιμοποιεί τη Jackie bag σαν προστατευτικό ασπίδα από τα φλας των φωτογράφων, όπως ακριβώς έκανε και η αυθεντική της κάτοχος. Όπως παρατηρούμε, το νέο μοντέλο Jackie κρατά πολλά από το ύφος και την εικόνα της πρωτότυπης έκδοσης, ωστόσο ο οίκος ανανεώνει την τσάντα με ένα νέο εντυπωσιακό κούμπωμα.

Tip: Ολόκληρη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στη νέα Jackie bag στα social media του brand, όπου μπορείς να δεις επιπλέον υλικό από τη νέα σειρά.
Εμείς εξασφαλίσαμε το βϊντεο που θα δoθεί στη δημοσιότητα στο κανάλι της Gucci στο youtube. Aπολαύστε το..
 

Tags Gucci, Kate Moss, Τζάκι Κένεντι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6864 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2654 s // Total time: 2.9518 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X