Μάσκαρα Volume 1 Seconde: Μάξι όγκος από κάθε γωνιά!


Μάσκαρα Volume 1 Seconde: Μάξι όγκος από κάθε γωνιά!

Με την μάσκαρα Volume 1 seconde, η σειρά με τις εξαιρετικές μάσκαρα της Bourjois συνεχίζεται: πιο καινοτόμα και πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Μάσκαρα Volume 1 seconde
Όγκος σε μια στιγμή!

• ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ
• ΚΡΑΤΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 16 ΩΡΩΝ
• ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Όγκος για τις βλεφαρίδες σας!

Το μυστικό της μάσκαρας που προσφέρει αυτό που υπόσχεται; Τέλειο ταίριασμα και ισορροπία ανάμεσα στην φόρμουλα και το βουρτσάκι της.

ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ 360°
ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΟΓΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ

Το έξυπνο βουρτσάκι της μάσκαρας VOLUME 1 seconde που έφτιαξε η Bourjois, εμπνέεται από τις επαγγελματικές στρογγυλές βούρτσες μαλλιών. "Βουρτσίζει" τις βλεφαρίδες στο μέγιστο και δημιουργεί άμεσο όγκο. Το μυστικό του; Εναλλάσσει έξυπνα τρίχες που εφαρμόζουν με μικρές γυριστές σφαίρες και ίσιες τρίχες. Οι πρώτες περιβάλλουν τέλεια ολόκληρη τη βλεφαρίδα για να την επιστρώσουν και οι δεύτερες οριοθετούν κάθε ξεχωριστή βλεφαρίδα χωρίς να σχηματίζουν κόμπους. Καινοτόμα τεχνολογία με εκκρεμούσα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

ΠΑΘΟΣ 360°
ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Πλούσια επίστρωση και επιμήκυνση κάθε βλεφαρίδας σε ευέλικτο και ανθεκτικό περίβλημα. Αυτό είναι το επίκεντρο της φόρμουλας που συνδυάζει 3 ενεργά συστατικά για μορφοανάπλαση βλεφαρίδων (lashmorphing) με άμεσο αποτέλεσμα στην πυκνότητα.
Χάρη στο κερί καρναούβης και στο κερί μέλισσας και τον εστέρα τζοτζόμπας, αυτή η μάσκαρα δεν "δουλεύεται", τεντώνεται. Δεν αυξάνει τον όγκο μόνο στις ρίζες, αλλά φέρνει απλόχερα τη μάσκαρα μέχρι και τις άκρες των πιο λεπτών βλεφαρίδων.
Το ακόμη καλύτερο: αυτή η μάσκαρα υψηλού όγκου αφαιρείται με ένα μόνο βήμα, διαρκεί σταθερά 16 ώρες και είναι διαθέσιμη σε αδιάβροχη φόρμουλα με 24ωρο κράτημα!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ 360°
ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΥΡΟ
Υψηλή τεχνολογία που εργάζεται για την ελκυστικότητα; Για την μάσκαρα αυτό ενέχει χρώμα έντονο, ζωηρό και φωτοβόλο που δίνει λάμψη στις βλεφαρίδες, βελούδινη όψη στον όγκο, λάμψη και μυστήριο στα μάτια... Είναι μαύρη, σχεδόν ultra-μαύρη, γεγονός που τονίζει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα για ένα σέξι εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 360°
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΙΟΥ

Η μάσκαρα VOLUME 1 seconde είναι τέλεια... από όλες τις γωνίες! Γυρίστε την στο χέρι σας: το αισθησιακά γυριστό σχήμα της σαν πούρο είναι από μόνο του μια υπόσχεση για όγκο και θηλυκότητα. Και η λεία και λαμπερή συσκευασία του από χρώμιο, με δακτύλιο από φθοριούχο ζώνη σε σορμπέ χρώμα, συνδυάζει την κομψότητα και το χρώμα. Σχεδιασμός που αιχμαλωτίζει το μάτι.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ MAKE UP...

Πρώτα, απλώστε στις πάνω βλεφαρίδες και στη συνέχεια στις κάτω: το "blow dry" βουρτσάκι της μάσκαρας Volume 1 seconde είναι ιδιαίτερα κατάλληλο και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο θεαματικό.

Tags μασκαρα, Volume 1 Seconde mascara, beauty, make up, Ομορφια, Μακιγιαζ, Bourjois


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5306 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4075 s // Total time: 2.9381 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X