Yves Rocher: Χαλαρωτική απόδραση στην… μπανιέρα!


Yves Rocher: Χαλαρωτική απόδραση στην… μπανιέρα!

Φανταστείτε μια μπανιέρα γεμάτη με αρωματικά και ενυδατικά αφρόλουτρα να «ποζάρει» στη μέση του My Mall στη Λεμεσό, έχοντας τριγύρω μοντέρνα έπιπλα, εντυπωσιακά αξεσουάρ και πανέμορφα λουλούδια και ροδοπέταλα σκορπισμένα! Πώς να μην μείνουν έκπληκτοι οι περαστικοί με αυτό το απροσδόκητα όμορφο σκηνικό, ειδικά όταν μέσα στην μπανιέρα βρισκόταν μια εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία;

Η κοπέλα απολάμβανε χαλαρά το μπάνιο της διαβάζοντας το βιβλίο της και απολαμβάνοντας το ποτό της, ενώ χαμογελούσε στα σχόλια των περαστικών και πόζαρε διακριτικά στις φωτογραφίες που την έβγαζαν, θέλοντας να μοιραστούν το ευχάριστο αυτό θέαμα με φίλους ή να το ανεβάσουν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγο πιο πέρα, δύο άλλες κοπέλες με λουλούδια στα μαλλιά και εντυπωσιακά πράσινα φορέματα με λογότυπα, κρατούσαν ένα δίσκο με διάφορα προϊόντα, «αποκαλύπτοντάς» μας ότι το όμορφο και ασυνήθιστο αυτό σκηνικό ήταν ο τρόπος που εφηύρε η εταιρεία Yves Rocher για να παρουσιάσει και να αποδείξει την υπεροχή των προϊόντων της Les Plaisirs Nature (απολαύσεις).
Τα καλλυντικά Yves Rocher είναι η προτίμηση εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο.  Κατασκευάζονται με τις αρχές της Cosmétique Végétale ® ένα πρωτόκολλο που βασίζεται στο σεβασμό και στην σχέση των φυτών για την εξασφάλιση της αληθινής ομορφιάς κάθε γυναίκας.

Η σειρά σώματος Les Plaisirs Nature αποτελείται από αφροντούς, αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, κρέμα απολέπισης, άρωμα σώματος και κρέμα χεριών, ενώ κυκλοφορεί σε τέσσερα μαγευτικά αρώματα: καρύδα, βανίλια, βατόμουρο και ελιά. Όπως όλα τα προϊόντα Yves Rocher, έτσι και αυτά είναι δημιουργημένα με φυσικά συστατικά ακολουθώντας τα πρότυπα κατασκευής των Yves Rocher.

Επειδή λοιπόν τελειώνουν τα καλοκαιρινά μπάνια και το δέρμα μας έχει ανάγκη από ενυδάτωση, η σειρά Les Plaisirs Nature είναι ιδανική για να χαρίσει ξανά στην επιδερμίδα τη φυσική της ομορφιά, προσφέροντάς μας χαλαρωτικές αποδράσεις στην μπανιέρα, μακριά από το άγχος της ρουτίνας.

Tags Yves Rocher, μπανιέρα, Σώμα, καλλυντικά, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1611 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2796 s // Total time: 2.4407 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X